BOLI STARA LJUBAV: Angelina Jolie viđena u društvu bivšeg supruga

Foto: Twitter

Proslavljena američka filmska glumica Angelina Jolie (46) nedavno je šokirala javnost nakon što je viđena na večeri u društvu 15 godina mlađeg pjevača The Weekneda, a sada je viđena u društvu bivšeg supruga pa zbunila sve.

Naime, glumica je snimljena na večeri u jednom elitnom restoranu na Beverly Hillsu u društvu glumca Jonnyja Leeja Millera s kojim je bila u braku od 1996. do 1999. godine. Nije se pokušvala sakriti od bljeskalice objektiva jednako kao i prošli put s reperom The Weeknedom.

Naime, dobitnica Oscara snimljena je  ovog ljeta više puta kako izlazi iz Millerove stambene zgradu u Brooklynu, a jednom prilikom s njom je viđen i njezin sedamnaestogodišnji sin Pax Thien Jolie-Pitt. Bivši supružnici upoznali su se na snimanju 1995. godine u filmu “Hakeri”.

I dok su na Twitteru mnogi pokrenuli raspravu da Jolie ni sama ne zna kojeg muškarca želi, s druge strane jedan dio obožavatelja smatra da prolazi treške trenutke nakon razvoda s holivudskim glumcem Brad Pittom (57).

Podsjetimo, papire za razvod od Brada Pitta, glumica je podnijela je krajem rujna 2016. godine, kada je odlukom šokirala apsolutno cijeli svijet, nakon 12 godina braka zbog ‘nepremostivih razlika’. Zajedno imaju šestero djece, posvojenog Maddoxa (19), Paxa (17), i Zaharu (16), te biološku djecu: Shiloh (14) i blizance Vivienne i Knoxa (12).


Komentari