Bojana i Gordan ispali iz ‘Plesa sa zvijezdama’, evo kako su prošli ostali parovi

Bojana i Gordan (Foto: Instagram/Ples sa zvijezdama)

Završila je deveta emisija zabavnog showa ‘Ples sa zvijezdama’ u kojoj se sedam parova natjecalo za prolazak dalje. Večer je bila prožeta eurovizijskim hitovima, a parovi su se zatim našli i u plesnom maratonu. Četveročlani žiri su ponovno činili Igor Barberić, Franka Batelić, Marko Ciboci i Larisa Lipovac Navojec, a voditelji su bili uhodani tandem Igor Mešin i Maja Šuput.

Marko i Gabrijela otvorili večer

Marko i Gabrijela zaplesali su jive na veliki hit ‘Waterloo’ švedskog benda ABBA. “Da si plesao sa srcem, da je ovaj jive bio radostan, to sigurno’, rekao je Igor. “Vidjela sam da je u nekim trenucima bilo problema u ritmu, ali to ću pripisati tome da je umor zavladao. Međutim, bili ste mi super”, dodala je Larisa. “Uvijek uđeš u ulogu i ovaj si put dao sve od sebe”, poručila je Franka.

Osvojili su 34 boda žirija.

Paso doble na ‘Mariju Magdalenu’

Domenica i Alan izveli su paso doble uz taktove pjesme Doris Dragović ‘Marija Magdalena’. “Domenica, ovo je za mene bio tvoj najizvježbaniji nastup”, pohvalio ju je Marko. “Borila si se sama sa sobom, ali si se izborila i možeš biti jako zadovoljna”, dodala je Franka. “Kad podvučem crtu, ovo je bilo fantastično”, prosudila je Larisa.

Osvojili su 36 bodova žirija.

Pedro i Valentino otplesali ‘euforični’ lyrical

Pedro i Valentina plesali su lyrical na pjesmu Šveđanke Loreen – ‘Euphoria’. “Rekao sam sto puta, imate posvećenost nastupu od početka do kraja”, rekao je Igor. “Čini mi se da je lyrical ples koji ti je najprirodnije sjeo”, kazao je Marko. “Ovo je jedan od plesova po kojem će se pamtiti ova sezona”, pohvalila ih je Franka.

Za svoj su nastup dobili 39 bodova.

Bojana i Gordan nisu oduševili

Bojana i Gordan plesali su Cha Cha Cha na ‘Hajde da ludujemo’. “U nekim trenucima je to malo izgledalo nespretno, kao da si malo padala”, kritičnija je bila Larisa. “Večeras si suvereno vladala većinom koreografije. Sve u svemu, ti si se jako dobro snašla”, kazala je Franka.

Dobili su 33 boda.

Jelena i Marko dobili 38 bodova

“Sve je bilo jako dobro”, rekao je Igor. “Bilo je malo stisnuto u gornjem dijelu tijela”, istaknula je Larisa. “Vas je predivno gledati, ako postoji tajna uspjeha u Plesu sa zvijezdama, ti si je prokužila”, dodala je Franka.

Od žirija su dobili 38 bodova.

Sandi i Helena demonstrirali bečki valcer

Franka je njihovu izvedbu nazvala maestralnim valcerom, a žiri im je dao tri desetke i osmicu.

Filip i Paula

Filip i Paula zaplesali su sambu uz pjesmu ‘Fuego’ Eleni Foureire. “Fizički kad vas gledam super izgledate na podiju”, rekao je Marko.

Dobili su ukupno 34 boda.

Ispali Bojana i Gordan

Zatim je uslijedio plesni maraton, a svaki je par plesao u svojoj kocki. Par koji je žiri prozvao ostao je bez svjetla, što znači da je bio eliminiran iz maratona.

Pobjednici tog maratona bili su Jelena i Marko, što im je donijelo sedam bodova, dok su ostali parovi također osvojili dodatne bodove, sukladno kojim se redoslijedom gasilo svjetlo. Tako su Pedro i Valentina te Jelena i Marko zasjeli na vrh ljestvice s 45 bodova.


Komentari