Bojana Gregorić Vjezović o svom prvom braku i buntovnoj mladosti: ‘Otišla sam od kuće i udala se bez pristanka roditelja’

Bojana Gregorić Vjezović (Foto: Screenshot Youtube)

Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica, Bojana Gregorić Vejzović (50), gostovala je u novoj epizodi podcasta ‘Ajmo iskreno’ s Dorijanom Klarićem. Tijekom razgovora Bojana je iskreno opisala razdoblje u kojem je bila prava buntovnica te se bez pristanka roditelja udala za tada megapopularnog pjevača Borisa Novkovića (54).

“Najteže razdoblje u životu meni osobno je bilo između moje 25. i 32. godine. U tom periodu sam se razočarala u ljubav i zapravo sam iščekivala je li moguće ponovno se zaljubiti i pronaći vjeru u čovjeka. I zapravo mi se to stvarno dogodilo kad sam srela Enesa, a srela sam ga s 32”, ispričala je Bojana u podcastu.

“Nisam bila netko tko je sanjao o karijerama, velikim novcima, putovanjima… Imala sam svoje poslanje tog klasičnog baleta gdje sam nažalost doživjela povredu pa je tu bila neka prijelomna točka… Onda se dogodilo neko moje, neću reći tinejdžerstvo jer s 18 godina nisi tinejdžer, otišla sam od kuće, udala sam se bez pristanka svojih roditelja, doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi, naučiš što želiš, što ne želiš, ali isto tako ostavi neke trageove, strahove od komunikacije s ljudima…. Puno sam rekla!”, iskrena je bila Bojana.

Inače, Bojana i Boris su u braku bili pet godina, a razveli su se 1997. godine.

Bojana je godinama u sretnom braku s glumcem Enesom Vejzovićem (44), a otkrila je dva najveća kompromisa koja je napravila za njihov uspješan odnos. “Ima apokaliptični modni stil i onda ga u nekim situacijama, pogotovo kad su premijere, treba dovesti u red. To su zabavne i slatke brige. Od onoga što mi je jako išlo na živce, a to i danas zna, nakon tuširanja ne otušira kadu. To mi ide užasno na živce”, priznala je.


Komentari