BOCA ISTINE U VEČERI ZA 5! Nakon što je osvojila goste domaćim specijalitetima, Blaženka s njima zaigrala i poznatu igru

Večera za 5 (Foto: RTL)

U četvrtak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ domaćica Blaženka pripremila je prave domaće specijalitete, poput krumpiruše i čobanca, pa osvojila visoke bodove. Blaženka je goste dočekala u društvu svojih unuka odjevenih u narodnu nošnju, što je posebno iznenadilo kandidate: „Unučići su bili preslatki, to me baš oduševilo!“ kazala je Ruža.

Nakon ukusnog domaćeg aperitiva Blaženka je gostima za predjelo ponudila pitu od krumpira – krumpirušu.

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

„Pita je bila baš pravog okusa, onakva kakva i treba biti pita krumpiruša“, kazala je Sabina dok je Nataša zaključila: „Pita od krumpira nikad ne može imati loš okus.“ Za glavno jelo domaćica je pripremila tradicionalno slavonsko jelo – čobanac. „Bilo je prefino, pikantno i ljutkasto do neke mjere“, rekla je Nataša, a Ruža je komentirala: „Jako ukusan i pikantan čobanac, ja to obožavam!“

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

Blaženka je za desert servirala tortu od malina i mascarpone sira koja je Ivanu bila previše kisela, no ostali su pohvalili okus slastice. „Izgled deserta je bio lijep, primamljiv i bilo je puno voća. Volim kisele deserte i svaki desert koji sadrži voće obično bude malo kiselkast“, pojasnila je Sabina.

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

Blaženka se izjednačila s Ivanom

Na kraju večere domaćica je pripremila zanimljivo iznenađenje pa je tako društvo za stolom zaigralo bocu istine. Nakon što su odgovorili na neka ugodna i neugodna pitanja došao je red na ocjenjivanje.

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

Sabina je Blaženkinu večeru ocijenila desetkom jer joj je sve bilo ukusno, baš kao i Nataši: „Sve je bilo odlično i domaćica je bila vesela!“ A desetku je dobila i od Ivana: „Potrudila se i napravila je super večeru!“ Jedino joj je Ruža dala ocjenu 9 zato što joj krumpiruša nije bila onakva kakvu je očekivala. Tako je Blaženka ukupno zaradila visokih 39 bodova te trenutačno dijeli prvo mjesto s bajkerom Ivanom.

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

Sutra kuha Ruža, a kako će proći posljednja ovotjedna večera i tko će pobijediti – pogledajte u ‘Večeri za 5 na selu’ u petak od 20.15 sati na RTL-u!

Komentari