BLOOM POKLANJA IGRAČKE! Maja Šuput pokrenula darivanje: ‘Želimo da i druga djeca budu sretna i vesela!’

Maja Šuput (Foto: Instagram / Maja Šuput)

Pjevačica Maja Šuput (42) na svom je Instagram profilu pokrenula darivanje u kojem će dijeliti plišane igračke svog sina Blooma.

“Darivanje. Kako je Bloom od rođenja dobio puno plišanaca i zaista napunio sobu s raznim likovima iz crtića, i onima kojima smo mi dali imena, smatramo da je došlo vrijeme da razvesele i druge bebe i djecu jer im ih zaista imamo previše… Od srca ćemo darivati te prekrasne plišane prijatelje nekome tko nema dovoljno jer želimo da i druga djeca budu sretna i vesela. Pišite tko želi i kome su potrebni, nekoga ćemo obradovati svakako”, napisala je Maja u opisu fotografija malenoga Blooma koji veselo pozira ispred kamere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

‘Svaka čast’, ‘Nadam se da će neki dječji dom i bolnica podijeliti ove plišance’, ‘Svaka čast. Bilo bi najbolje dječici koja su u bolnici. Njima takvi zagrljaji baš trebaju, ti mekani!’, pisali su Majini pratitelji.

Inače, Maja svoje pratitelje voli razveseliti poklonima. Već nekoliko puta je putem Instagrama poklanjala dječju robicu svog sinčića, koju je prerastao.

Također, u nekoliko navrata svojim obožavateljicama poklanjala je i svoje haljine koje više ne nosi.


Komentari