BLOKIRALI JOJ RAČUN! Šokirana Gordana Marelli iz ‘Braka na prvu’ u totalnom šoku

Foto: Instagram

Zvijezda “Braka na prvu” Gordana Marelli muku muči sa svijetom interneta. Nakon što se pojavio lažni Instagram profil s njenim imenom, Instgram je umjesto njega obrisao njezin pravi profil. Goga sada nastoji istjerati pravdu i vratiti profil pod svojim imenom.

Pratitelji Gordane Marelli primijetili su da je njezin korisnički račun na Instgramu nestao prije tjedan i pol dana. Neki su zaključili da se jednostavno umorila od društvenih mreža i odlučila uzeti predah, ali u stvari se dogodilo nešto sasvim drugo. Pojavio se lažni korisnički račun koji se pretvarao da je zapravo Gordana.

Ona se odlučila uhvatiti u koštac s prevarantom i napravila je novi profil kako bi obavijestila pratitelje što se zapravo dogodilo. Snimila je nekoliko storija i zamolila za pomoć ako je netko imao slično iskustvo.

“Samo da vam se javim, živa sam, zdrava sam, sve okej osim što mi je Instagram blokirao moj korisnički račun od prošlog petka.. tako da nisam nestala, samo sam blokirana. Zašto? Kako? Nemam pojma.. Znam da se pojavio neki lažni račun, nakon što sam prijavila taj lažni, blokirali su moj račun, a lažni, naravno, ostao aktivan. Danas sam otvorila novi pa me možete zapratiti na ovaj novi”, napisala je Gordana na novom profilu i objavila sliku sebe i partnera Adama Kromera.

Nezadovoljna Instagramovim postupanjem Gordana se požalila u još jednoj objavi.

“I tako se dogodilo nešto gotovo nemoguće…ne mogu u svoj profil već tjedan dana – nečijom POGREŠKOM! Nakon što se pojavio lažni profil na moje ime, taj lažni su ostavili, a moj deaktivirali…Nevjerojatno, ali istinito!! Ne mogu ništa više, osim čekati da mi ga vrate. A do tad ću koristiti ovaj”, zaključila je Gordana.

Gordana je javnost postala poznata sudjelovanjem u showu “Brak na prvu”. Iako najprije nisu bili spojeni kao par, rodila se ljubav između nje i sudionika Adama Kromera. Postali su roditelji sinčića Noela, a Gordana ima i starijeg sina iz prvog braka. Pratitelje su iznenadili prošle godine kad su se odlučili iz Zagreba preseliti u Zadar.


Komentari