BLOGER KRULE POPLJUVAO OBJAVU VLADE RH: Evo što je rekao o uvođenju eura

FOTO: Facebook/Bloger Krule

Popularni, duhoviti Ličanin Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule, komentirao je objavu na službenom Facebook profilu Vlade Republike Hrvatske povodom uvođenja eura.

“Uvođenjem eura valutni rizik i mjenjački troškovi za stanovništvo će nestati, imat ćemo trajnu korist od pritiska na smanjenje kamatnih stopa, a euro će donijeti poticaj i međunarodnoj razmjeni dobara i usluga. Pri uvođenju prvo i najvažnije je zaštita potrošača. Da se izbjegnu bilo kakve situacije ili akteri koji bi iskoristili proces zamjene na njihovu štetu planira se od 5. rujna krenuti s dvojnim iskazivanjem cijena”, piše u objavi vlade RH.

“Poštovani, ako već prihvaćamo euro, postoji li način da prihvatimo i legaliziramo javne kuće? I to posebno za muškarce i posebno za žene! Naime, izradio sam elaborat isplativosti investicije iz kojeg je vidljivo kako bi se investicija isplatila već nakon prvog vikenda od dana lijeganja plaća na račune napaćene radničke klase. Isto tako održala bi se postojanost brakova, nema razloga za razvodima kad te nakon obavljenog posla u javnoj kući nitko ne zove na telefon nit ti šalje poruke na vajber i sms ka što tulave ljubavnice i ljubavnici šalju, da oprostite, pizda im materina glupa”, napisao je Krule.

“Dakle kao što vidite, sve sam razradio. Za ovo ne tražim nikakav orden ili novčanu naknadu… ne… dovoljna mi je zadovoljština da sam našim građanima omogućio da na miru i bez brige svrše, uz plaćanje te usluge. Ništa ljepšeg nema od sretna čovjeka. Cijene bi naravno bile prikazane i u kunama i u eurima, sve kako ste i sami rekli. Moj kontakt će vam dati djelatnici SOE pa mi se slobodno javite ako ste zainteresirani za ovaj nacionalni projekt”, poručio je bloger.

FOTO: Facebook/Bloger Krule

Komentari