BLISTA I NE SKIDA OSMIJEH S LICA! Nina Badrić otkrila veliku vijest: ‘To mi je prirodno došlo’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Glazbenica Nina Badrić (48) u posljednje vrijeme blista na poseban način, a tajnu dobrog izgleda ne skriva, dapače, ponosno govori o tome. Nina je promijenila prehranu, pa se meso ne nalazi više na njezinom tanjuru. Bila je vrlo kratka prilikom odgovaranja na pitanje kako je vegetarijanstvo ušlo u njezin život, a kaže da joj pohvale stižu sa svih strana, pa i od maserke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

”Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože”, otkrila Badrić u In Magazinu.

Za vrijeme lockdowna, pjevačica je marljivo radila na sebi što nije prošlo ispod radara njezinim pratiteljima koji ju na redovno obasipaju komplimentima. Zbog negodovanja oko strogih mjera, Badrić je izazvala veliku pažnju, pa su joj neki poručili da krene okopavati krumpir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

“Ne vidim ništa maliciozno u izjavi te gospođe. Rado ću joj ‘dati ruke’, a tijekom okopavanja možemo i zapjevati neku moju pjesmu. Mi glazbenici oduvijek smo na prvoj liniji humanosti. Kad nekome treba pomoć, okupimo se za tren, a pomažemo i osobno. Mislim da nas ljudi vole zbog pjesama i radosti koju im nosimo, a ne zbog brokule”, izjavila je Nina u jednom intervjuu.

Komentari