Kirurg svjedočio na suđenju desetljeća i otkrio je li staklena boca mogla odsjeći prst Johnnyju Deppu!

Johnny Depp (Foto: Guliver)

Suđenju između Johnnya Deppa i Amber Heard kao da se ne nazire kraj. Ispitani su brojni svjedoci, a ‘prljavo rublje’ hollywoodskog para ne prestaje izlaziti na površinu. Novi svjedok na suđenju desetljeća bio je kirurg Richard Moore, a kako prenosi Story.hr, Moore je svjedočio u korist glumice kazavši da Johnny Depp prst na ruci nije mogao izgubiti od gađanja bocom.

Upravo ta ozljeda prsta koja se dogodila u u ožujku 2015. tijekom sukoba bivšeg para, jedna je od ključnih točaka u tužbi. Popularni ‘Jack Sparrow’ tvrdi da ga je ozlijedila Amber kada ga je gađala bocom votke odnosno da ga je boca pogodila u ruku dok je bio naslonjen na šank i da mu je odrezala vrh prsta.

Heard pak navodi kako nije vidjela kako se ozljeda dogodila, ali da se to sve zbilo u noći kada ju je Johnny seksualno napao bocom pića.

Kirurg, koji nije liječio Deppa, posvjedočio je da je Deppov opis malo vjerojatan, velikim dijelom zato što mu je nokat ostao netaknut. Naime, objasnio je da je Johnnyjev nokat bio izložen i da bi, prema Deppovu opisu položaja svoje ruke, trebao biti oštećen, dodavši da bi i ostatak ruke trebao imati posjekotine od stakla koje se razbilo pri udaru.

Podsjetimo, Depp tuži bivšu partnericu zbog klevete i potražuje 50 milijuna dolara, dok ona u protutužbi od njega zahtjeva 100 milijuna dolara. Uskoro se očekuju završne riječi odvjetničkih timova, nakon čega će porotnici donijeti i konačnu odluku.


Komentari