‘BLAGO HRVATIMA’ Svi bruje o njezinom braku, a ona je fotografijom na kojoj nema Igora izazvala lavinu reakcija

Foto: Instagram

Severina se na Instagramu pohvalila fotografijom koja je nastala prije više od mjesec dana. Nakon brojnih medijskih napisa o njezinom ljubavnom životu, pjevačica je odlučila stati na kraj tzv. hejterima i pohvaliti se fotografijom na kojoj blista.

“Blago Hrvatima kad trebaju gledanost. Nova Godina ili bilo što, oni samo pozovu nju i eto rejting”, “Predivna”, “Prelijepa”, “Severina, ti si istinska diva”, pisali su joj u komentarima razdragani fanovi.

Inače, Severinin brak s Igorom Kojićem je već neko vrijeme na klimavim nogama, a navodno trzavice traju još od prošlog proljeća, kada se pjevačica posvađala s njegovim roditeljima te izjurila iz njihove kuće u Beogradu te se usred lockdowna zaputila u Zagreb.

Ovog je ljeta odmarala na Jadranu, dok se njezin mlađahni suprug zabavljao drugdje te raspirio tračeve o razlazu. Jedan od najpoznatijih parova na Balkanu tema je mnogih priča, a prije samo par dana su njihovi pratitelji na društvenim mrežama primijetili kako su i on i ona izbrisali zajedničke fotografije koje su nedavno objavili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Komentari