Bivšoj pjevačici Colonije dogodilo se ‘čudo’, čestitke stižu sa svih strana

Indira Radić colonia
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Indira Levak na hrvatskoj glazbenoj sceni poznata je kao jedna od najenergičnijih pjevačica, te je i nakon izlaska iz grupe Colonije uspješno punila klubove. Nažalost, zbog pandemije koronavirusa, koncerata više nema, stoga je ova pjevačica svojim vjernim obožavateljima odlučila pokloniti “čudo“.

Riječ je o novoj Indirinoj pjesmu, koja će zasigurno rasplesati mnoge, barem u toplini svoga doma. Tekst je napisala sama, te naglašava da je riječ o potpunoj fikciji, a glazbu i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević.

“Prije par mjeseci Branimir Mihaljević me nazvao i rekao da ima savršenu pjesmu za mene. Došla sam u studio, poslušala sam i tekst je nastao u rekordnom vremenu. Kada smo je snimili znali smo da imamo čudo od pjesme, ali smo čekali pravi trenutak da ju objavimo i to je definitivno sada”, kazala je Indira za Story.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

“Ako tražite način da transformirate realnost potrebno vam je “Čudo”!! Ajmo razdrmati uspavani kraj ove godine!”, poručila je Indira svojim pratiteljima koji su nestrpljivo išćekivali saznati o čemu je riječ.

Pjesma je konačno osvanula na Youtubeu prije tri dana, a ono što mnogi primjećuju jest prizvuk stare Colonije u novom hitu glazbenice.

 

“Odlična ovo nam treba jedna je Indira podsjeća na staru Coloniju”, stoji u komentaru.

“Napokon nešto što odmah uđe u uho, živjele 2000-e“, nadovezala se još jedna komentatorica.

“Jedna jedina i najbolja”, “Kraljica svih vremena”, “Odlična! Hit,hit”, “Ma savršeno, to smo čekali, i dočekali, samo tim štihom naprijed”, niz je drugih komplimenata na račun pjesme.

 


Komentari