BIVŠI SUPRUŽNICI NA ISTOM MJESTU U ISTO VRIJEME! Boris Rogoznica otvorio dušu: ‘Mogao sam čuti žamor ljudi…’

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Kada pustimo želje na slobodu, kad-tad nam se one vrate kao najbolji poklon stvarnosti. Boris Rogoznica to dobro zna, jer je upravo svojom novom pjesmom ‘Netko kao ti’, ostvario veliku želju. Nova ljubavna balada za koju tekst i glazbu potpisuje Antonija Šola, otvorila mu je put do ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala, te na taj način ispunila i više od same želje.

Iako bi se moglo reći kako ovo nije nešto novo za Borisa, ali po prvi puta pjevati na kultnim splitski Prokurativama za njega ima itekakvu važnost, što nam je i sam potvrdio,

“Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je”, rekao je Boris.

Navedenim riječima svjedoči i činjenica da je upravo u video uradak svoje nove pjesme ‘Netko kao ti’ unio kadrove splitskih Prokurativa, a za cijelu vizualnu priču pobrinula se ekipa Limitless production.

Foto: Zoran Gladoić

Podsjetimo na to kako je Boris Rogoznica nedavno imao priliku iskusiti čari zagrebačkog festivala sa pjesmom ‘Samo čovik’, također nastalom u suradnji sa Antonijom, koja je itekako ostala zapaženom i prihvaćenom.

Foto: Zoran Gladoić
Foto: Zoran Gladoić

Vjerojatno će i ‘Netko kao ti’ pronaći svoje mjesto kod publike jer, kako kaže i sam Boris, ovo nije sasvim obična pjesma, već poseban razgovor ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas, ”Netko kao ti” nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog “svog”, nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je zajedno s autoricom Antonijom Šolom, svim ljudima dobre volje i čista srca.”, potvrdio je Boris.

Inače, Splitski festival ove će godine voditi Borisova bivša žena Doris Pinčić uz Duška Ćurlića i Jelenu Lešić.

Poslušajte pjesmu:

Komentari