BIVŠI PRVI GOSPODIN UŽIVAO SVO VRIJEME? Kolinda Grabar Kitarović: ‘Znate ono Jakove izdrži, nije njemu bilo tako loše’

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pojavila se na LEADER SHE konferenciji u Zagrebu koja je okupila žene liderice iz različitih područja. U razgovoru za In Magazin Grabar Kitarović je otkrila što se u njezinu domu događalo nakon što joj je završio predsjednički mandat. Priznaje da joj je život sada puno mirniji.

“Pa puno je mirniji, puno sam opuštenija, relaksiranija, optimističnija koliko je mirniji ne znam, jer puno radim uzela sam puno obveza. Od međunarodne sigurnosti preko prava žena, obrazovanja, cijepljenja”, rekla je bivša predsjednica.

Kao predsjednicu često bi je pri povratku s posla doma dočekali kućanski poslovi.

”Onda smo znali nekad pričati veli joj kad ti uđeš u kuću, a mi pobacali sve tenisice, klizaljke. Tako je nekad i bilo da bi došla i onda prva stvar koju krenem je skupljati stvari i uđem u kuhinju i nered i onda ne mogu to gledati, moram počistiti kuhinju nekad je to znalo biti to dugo u noć”, kazala je Grabar Kitarović.

”Znate ono Jakove izdrži, nije njemu bilo tako loše”

Suprug Jakov bio je mnogo više doma od nje, no ona kaže, to je bio njegov izbor.

“Znate ono Jakove izdrži i tako dalje, nije njemu bilo tako loše. On je zapravo do određene mjere i uživao u svemu tome i on je uvijek zapravo na početku braka meni rekao joj ja bih tako volio biti s djecom”, govori Kolinda.

Često su tema u medijima bile njene haljine, frizure, ali i cipele.

”Cipele volim da su udobne u svakom slučaju. U zadnje vrijeme ste me vidjeli da uglavnom nosim balerinke jer imam problema s koljenima ovo je malo iznimka danas, ali cipele su prije svega udobne i moram reći kako sam našla ovaj model cipele, kupujem online. I čekam onda rasprodaju da dođu na nekih 30-40 dolara i onda naručim deset pari odjednom tako da ih imam jer se izraubaju i tako kupujem većinu odjeće, rijetko ja odem u šoping i mene zapravo umara to isprobavanje odjeće”, pojasnila je Kolinda.

Komentari