BIVŠI LJUBAVNI PAR Barbara Kolar otvoreno o Robertu Ferlinu: ‘Nakon toliko godina nema smisla podgrijavati ni sarmu, a kamoli potrošene osjećaje’

Barbara Kolar (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica, Barbara Kolar, otkrila je za Story.hr detalje svog nedavnog putovanja u Floridu, a dotaknula se i zanimanja javnosti za njen odnos s Robertom Ferlinom.

“Izravni povod putovanju bilo je sudjelovanje na IPW-u, najvećoj turističkoj konferenciji u SAD-u, čiji je cilj turističkim djelatnicima, novinarima i influencerima predstaviti novitete u turističkoj ponudi te velike i raznolike zemlje. Budući da dotad nisam bila na IPW-u, nisam znala što očekivati, no post festum mogu reći da je doista bilo sjajno”, kazala je Kolar, iza koje je vođenje ovogodišnje sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’.

U toj se emisiji natjecao Barbarin bivši partner Robert Ferlin, koji je u paru s Mariom Battifiacom na koncu i slavio pobjedu.

“S njim i Marijem sam, baš kao i s ostalim natjecateljima, komunicirala gotovo isključivo tijekom proba i emisija. No odrasli smo ljudi koji se nisu razišli u zloj krvi pa nema razloga sumnjati da bismo i izvan svjetala pozornice lako našli zajednički jezik za šalu i smijeh. Moram ipak priznati da mi je interes javnosti u smislu našeg eventualnog emotivnog odnosa 16 godina kasnije, iako očekivan, bio pomalo smiješan – nakon toliko vremena nema smisla podgrijavati ni sarmu, a kamoli davno potrošene osjećaje”, poručila je Barbara.

“Uvijek mi se sviđa ista sorta”

Voditeljica je otkrila i kakvi je to muškarci privlače.

“Meni se oduvijek sviđa ista ‘sorta’: šarmantni, fini, pristojni, duhoviti, pametni, obrazovani, finomirišući… Sve više ozbiljno vjerujem da je teorija kako se suprotnosti privlače obična podvala – puno mi je prirodnije s onim koga volim imati iste afinitete. Silno držim do međusobne podrške, razumijevanja i mogućnosti da jedno drugo činimo boljim ljudima, u svakom smislu”, zaključila je Kolar.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

 


Komentari