Bivši dečko Lane Čermak završio u zatvoru: Fotografije s njom još nije izbrisao na Instagramu

Foto: Instagram

Sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio je 14. travnja istražni zatvor desetorici članova zločinačkog udruženja koje se sumnjiči za šverc južnoameričkog kokaina, likvidaciju Milana Milovca, desne ruke srbijanskog narkobosa Darka Šarića te za šverc vojnog oružja i migranata.

Zamjenica ravnateljice USKOK-a precizirala je da je istragom u dva odvojena predmeta obuhvaćeno šest kriminalnih skupina. USKOK je priopćio da se prva skupina krijumčara sastojala od deset članova u dobi od 36 i 63 godine, dok su drugu skupinu činila četiri člana u dobi između 29 i 41 godine starosti.

Mediji su izvijestili da je drugu, četveročlanu skupinu, predvodio Marko Grunov, a činili su je i Ivan Stilinović, Tomislav Kljaić i Amer Draganović. Sumnjiče se za šverc kokaina iz Ekvadora i Dominikanske Republike kojeg su prodavali za 30 tisuća eura po kilogramu.

Kako doznaje Story.hr, osumnjičeni Amer Draganović nekoliko godina bio je u ljubavnoj vezi s Lanom Gadžom Čermak. Unuka umirovljenog generala Ivana Čermaka posljednjih godina živi daleko od svjetla reflektora, a Draganović još uvijek nije izbrisao zajedničke fotografije s Instagrama.

Osim njega, bila je i u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a njihova romansa započela je na Zrću. Dugo se šuškalo da je Vedran upravo zbog Franke ostavio Lanu, no nitko od njih nije potvrdio te navode.

Komentari