Bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak mamila poglede u Dubaiju

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak, nedavno je odlučila napuniti baterije i uputiti se u toplije krajeve. Ovoga puta izbor je pao na Dubai – mjesto dobrog provoda, vrhunskih restorana i dugih pješčanih plaža.

Međutim, na Barbarinom rasporedu u Dubaiju pronašlo se mjesta i za poslovne obveze. Posjet dalekom Dubaiju Barbara je iskoristila i za photoshooting pred objektivom našeg poznatog fotografa Gorana Matijašeca, koji već godinama gradi uspješnu karijeru u Dubaiju. Njihova suradnja započela je 2015. godine kada je Barbara ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, a Goran je bio zadužen za fotografije. Suradnje i brojne zajedničke kampanje su se nastavile, a jedna od njih je i naslovnica časopisa Miss Universe – snimana upravo u Dubaiju. Tako je lijepa Barbara, pozirajući ispred fotoaparata, plijenila poglede u mondenom odmaralištu Al Naseem, kao i pored čuvenog Burj al Araba te je neodoljivo podsjećala na talijansku glumačku divu, Monicu Bellucci.

Fotografije u kupaćim kostimima i predivnim haljinama ukazuju kako Barbara izgleda bolje nego ikad. Jedni od razloga svakako su posvećenost i trening, ali postavlja se pitanje doprinosi li sveukupnom dojmu i zaljubljenost. Barbara se na pitanja o emotivnom statusu samo zagonentno smiješi, ali ne daje konkretan odgovor.

Nakon odmora u Dubaiju, Barbara se vratila osvježena i preplanula te se sada s puno elana priprema za poslovne projekte vezane za dizajn interijera, kojemu je Barbara iznimno posvećena.


Komentari