Bivša misica Eni Šukunda udala se za 13 godina starijeg Miroslava, otkrila sve detalje svadbe

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon godinu dana zaruka, Annie Šukunda rekla je sudbonosno “da” samozatajnom Miroslavu. Bivša Miss Supranational, ne krije da u izgled ulaže pravi luksuz, pa je i na vjenčanju izgledala besprijekorno.

Nosila je ručno rađenu vjenčanicu za koju je izdvojila 18 tisuća kuna. Otvorena leđa, duboki dekolte i prozirna francuska čipka, Annie su dan vjenčanja učinili još posebnijim. Pored raskošne haljine, stajling bivše misice su upotpunile srebrne cipele u vrijednosti od 5.800 kuna i buket od bijelih hortenzija s 12 crvenih ruža.  13 godina stariji Miroslav je nosio elegantno crveno odijelo i crvene tenisice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miss Supranational Croatia 17’ (@annie_sukunda_eni)

“Dvanaest je nekako naš broj, ja sam to i ranije spominjala u izjavama, mi se poznajemo dugi niz godina i kao prijatelji i obiteljski i eto, došlo je naše vrijeme”, izjavila je Annie za  RTL Exkluziv.

Par će se uskoro zaputiti na medeni mjesec, a na putovanje neće ići sami već s djecom. Naša manekenka ističe kako je sve ljepše u krugu obitelji, a veliku svadbu planira organizirati sljedeće godine, kada mjere to dopuste.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miss Supranational Croatia 17’ (@annie_sukunda_eni)

“S obzirom da nije mogla biti ceremonija kakva je trebala biti, ja sam rekla ovo će biti vjenčanje, a dogodine će biti svadba. Tako da smo uzeli samo dva kuma ove godine i s njima ćemo malo proslaviti. Meni je obitelj ovdje, ali nisam htjela, ako nekoga uzmete, nekoga izuzmete, znate kako to ide. Imam neku svoju bajku koju ću ostvariti dogodine tako da smo samo s kumovima sada”, otkrila je.


Komentari