Bivša djevojka Joška Lokasa priznala: ‘Nisam emotivno spremna pripadati nekome’

(Privatni album)

Jelena Katarina Kapa, model i bivša Miss turizma, za Zagreb.info progovorila je o poslovnim planovima za jesen. Ova rođena Trogiranka dotakla se i privatnog pa nam je povjerila kako je provela ljeto, u kakvim je odnosima s bivšim dečkom, voditeljem Joškom Lokasom, te koje karakteristike treba imati njezin savršeni muškarac.

Kako ste proveli ljeto?

Ovo ljeto je bilo uistinu čarobno. Iako sam povremeno odrađivala voditeljske i modne angažmane, također sam uživala s obitelji i prijateljima u blagodatima ljeta. Većinu vremena provela sam na Čiovu i na Hvaru, a obilazili smo i Vis, Brač, Šibenik i Hercegovinu. Ljeto mi je obilježeno s pregršt opuštenih i nasmijanih trenutaka u društvu najmilijih.

(Privatni album)

Moj idealan odmor sačinjava prisustvo mog psa, obitelji i prijatelja. Uživanje u mediteranskoj hrani, moru i suncu. Nema mi ljepšeg osjećaja nego li isploviti brodom i tada opuštanje doseže svoj maksimum, buđenja obgrljena suncem uz miris mora i pjev cvrčaka uz ispraćanje dana u najljepšim zalascima sunca. Nisam nikada bila tip osobe koji preferira partyjanja, više uživam u intimnijoj atmosferi.

Kakve poslovne planove imate za jesen? 

Trenutno sam u poslovnoj prekretnici gdje samostalno kuham jednu novu kreativnu priču i radujem se novoj etapi. Kada ugleda svjetlo dana-više ćemo o tome. U rasporedu su upisana modna snimanja i revije, kao i voditeljski angažman za regionalnu televiziju.

Završili ste Odnose s javnošću, planirate li posao u struci?

Moja struka se provlači kroz svaki aspekt posla kojim se bavim. Odnosi s javnošću su smjer
djelovanja koji je primjenjiv na više razina i pravi je užitak primjenjivati znanje u svemu čime se bavim.Uvijek ste govorili da ulažete u obrazovanje i da vam je ono jako bitno, imate li novih planova u tom pravcu?

Velika mi je želja završiti još jedan fakultet. Istinski uživam u učenju, a knjige su moje najbolje prijateljice koje mi čine društvo svaki slobodan trenutak.

(Privatni album)

Surađujete li poslovno još s Joškom Lokasom? Netom nakon prekida, rekli ste da nastavljate suradnju i kako ste ostali u dobrim odnosima. Koja je tajna takvog sklada? 

Tajna skladnog odnosa leži u uzajamnom poštovanju i razumijevanju. Taj odnos će zauvijek biti dio nas i želim ga nositi u srcu s ponosom. Pamtim samo sretne dane.

Postoji li nova ljubav u vašem životu? 

Ne postoji.

S godinama mijenjamo prioritete i želimo drugačije stvarti, koliko se promijenio vaš ukus što se tiče odabira muškaraca? 

Ne razmišljam trenutno o muškarcima niti sam emotivno spremna pripadati nekome. U ovom trenutku imam izričito fokus na sebi. Pravi muškarac će doći u pravom trenutku-u to sam sigurna, do tada mi je najbitnije da sam sama sebi prava ja.

Što vam je sada presudno? 

Oduvijek i zauvijek presudna je ljubav u svim domenama partnerskog odnosa. Kada žar ljubavi gori- on grije i održava sve potrebe partnera.

Koje su tri karakteristike koje mora imati vaš idealan muškarac?

Inteligentan, zabavan, gentleman.

(Privatni album)


Komentari