Bivša djevojka Gorana Ivaniševića blista u 53. godini, zasjenila dvostruko mlađe

Gala večer u restoranu s michelinovom zvjezdicom okupila je poznata lica koja su uživala u gastro delicijama, a nekadašnji mister svijeta nakon dugo vremena ponovno se pojavio u javnosti.

Na privatnoj luksuznoj večeri, s potpisom chefa Denija Srdoča u restoranu Nebo u hotelu Hilton u Rijeci doktorica Vivian Jurković i njezin suprug dr. Damir Jurković, okupili su brojne poznate osobe iz društvenog života.

Povod ove glamurozne večeri modni je izazov u suradnji s dr.Vivian estetics, iza kojeg stoji doktorica Jurković, specijalizirna za kozmetičku anti-aging medicinu, koja je razvila antiage serum, potom cleaning mousse-a te multivitaminsku kremu, sve to kako bi  priča oko njege kože lica bila potpuna.

Večer koja je obilovala specijalitetima uveličali su bivša Kraljica svijeta Daniela Gračan sa suprugom Nenadom Gračanom, nekadašnji mister svijeta Phillip Kleva kojeg nemamo priliku viđati u javnosti budući da posljednjih godina radi kao menadžer, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, poduzetnica Snježana Mehun sa suprugom Franzom Schillingerom, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, Vladimir i Marija Kraljević, voditeljica Ecija Ivušić i glazbenik Goran Belošević, modni stilist Neven Ciganović. Kušajući gastro specijalitete nagrađivanog mladog chefa Srdoča, još jednom su pokazali kako uistinu znaju uživati u glamuru s hrvatskim potpisom.Podsjetimo, doktorica znanosti, 53-godišnja Danijela Gračan, sa sedam godina starijim suprugom ima tri kćeri, Lauru, Emu i Almu. Danijela, koja je 1990. godine osvojila laskavu titutlu Kraljice svijeta, svojevremeno je bila u dugogodišnjoj vezi s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Komentari