Bivša djevojka Brune Petkovića vratila se starim strastima: Pratitelji su oduševljeni!

tea_slavica/Instagram
Studentica i bivša prva pratilja Miss Universe Hrvatske, Tea Slavica, na društvenim mrežama otkrila je svoj talent – slikanje. Vratila mu se nakon tri godine pauze, piše Gloria.

Slikanje je bila skrivena strast nekadašnje prve pratilje Miss Universe Hrvatske, a nakon nekoliko godina stanke – odlučila joj se vratiti. Bivša djevojka hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića otkrila je na društvenim mrežama svoje najnovije djelo. Talentirana Tea slikanju se vratila nakon tri godine, tijekom kojih nije, kako sama kaže, olovku u ruci držala.

 

 

View this post on Instagram

 

Completed! With the first post, I wanted to show how the painting looked before the final drying. And for those of you who haven’t seen the first post: I came back painting after 3 years that I didn’t even want to receive a pen in my hand. I started working on pencil paintings that I normally do, but this time I also bought a canvas to try out how to paint with a brush. I can admit to you that it’s hard to draw people with a brush especially for me who is used to a pencil. But I can’t wait for my new canvas to practice again! INSPIRATION: how a man sees a woman COLORS: “sun” “nature” “sea” P.S. I painted the soul of a woman in my own way so as not to confuse you, but I also hope that there are people who can also immerse themselves in the picture and actually understand what is painted ?,good luck??

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

“Počela sam stoga raditi s olovkom, no ovog puta sam se zainteresirala i za platno, zanimalo me kako je slikati kistom. Moram vam priznati da je bilo prilično teško slikati ljude s kistom, pogotovo meni koja sam navikla raditi s olovkom”, priznala je Slavica čemu je dodala da jedva čeka novi sat tečaja koji polazi.

Na novi umjetnički uradak inspirirali su je muško-ženski odnosi te boje sunca, prirode i mora. “Nacrtala sam dušu žene na svoj način, onako kako je ja vidim, no nadam se da će neki ljudi i sami shvatiti što je naslikano! Sretno”, istaknula je Tea koja se može pohvaliti zaista širokim interesima.

Studentica iz Zagreba, naime, obožava umjetnost, prirodu, putovanja i konje. Poznato je kako je strastvena jahačica te često vrijeme provodi u konjičkom klubu na Jarunu.


Komentari