BIT ĆE POKOPAN U ZAGREBU Poznati detalji posljednjeg ispraćaja Akija Rahimovskog

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Veliki Aki Rahimovski, pjevač grupe Parni valjak, u subotu je iznenada preminuo u 67. godini života, a brojne kolege, prijatelji i neutješni obožavatelji i dalje se putem društvenih mreža opraštaju od voljenog im glazbenika. Danas, dva dana nakon što je vijest o njegovoj smrti zatekla i šokirala regiju, na službenim stranicama benda objavljeni su i detalji o posljednjem ispraćaju.

Foto: Facebook Parni valjaki

Tako će se posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održati u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja. S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak mole sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Parni Valjak (@parnivaljak)


Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.


Komentari