‘BILO JE MALIGNO, MOJE DIJETE ME SPASILO…’ Hrvatska glumica nakon poroda saznala strašnu vijest, o svemu je javno progovorila

Foto: Berislava Picek/ CROPIX

Tema treće epizode popularnog showa “Ples sa zvijezdama” bila je ljubav. Gledatelji su imali priliku čuti neke emotivne ispovijesti iz privatnih života zvijezda koje se natječu za titulu najboljeg plesača amatera.

‘ONA JE RAZLOG ZAŠTO SAM JA DANAS OVDJE’ Poznati influencer zaplakao pred kamerama: ‘Ona će ovo gledati i podržati, znam to’

Žiri, ali i one pred malim ekranima, posebno je dirnula priča glumice Darije Lorenci Flatz, koja je uz mentorstvo Ivana Jarneca zaplesala lyrical.

U kratkom prilogu prije samog plesa Daria je priznala kako je u životu prošla nekoliko teških izazova. “Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti”, započela je.

“Druga situacija je rođenje mojih dečkiju koji su rođeni dva mjeseca ranije. Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice”, prisjetila se prvih dana majčinstva. No, najteže je tek bilo pred njom.

“Kad sam rodila svoje treće dijete imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta. Meni se čini kao da sam često dobila podijeljene teške karte koje su imale vrlo pozitivne ishode i strašno sam zahvalna životu na tome. Mislim da je život čudesan dar i da je na nama da ga živimo punim plućima jer stvarno ne znamo do kad smo tu”, zaključila je Daria.

Čini se kao da joj je ova otvorenost dala dodatan poticaj za plesnu izvedbu, pa je od žirija dobila same pohvale.

“Ja bih rekla da si ti večerašnjim plesom istresla napetost i dala jednu životnu lekciju, a to je da kad je najteže – moramo se boriti! To je Darija”, komentirala je Franka Batelić.

“Cijela poruka koju si danas plesala je jako draga i jako bitna i hvala ti na tome! Bili ste skladni, zasjala si”, rekao je Igor Barberić.

Glumica je i sama priznala kako je u ovome plesu bila najslobodnija do sad. “Meni je ples dio terapije cijeli život i nakon svih loših situacija u životu, uvijek sam se vraćala plesu”, rekla je Daria.


Komentari