‘Bili biste divan par’ Suradnja Damira Kedže sa srpskom pjevačicom oduševila regiju

Iako pjevača Damira Kedžu ove godine nećemo gledati na Dori, ovaj 33-godišnjak itekako ganja karijeru. S poznatom srpskom glazbenicom Tijanom Bogićević snimio je duet pod nazivom “Hram”. Iako je došlo do sitnih komplikacija po pitanju snimanja spota, od 12. veljače je dostupan na Youtube kanalu, a pozitivne reakcije ne prestaju stizati.

“Trebalo je doći u Rijeku iz Beograda, Bostona, Ljubljane, proći sva testiranja i granice , prevoziti konje na tri različite lokacije, naučiti jahati, snimati poštujući sve epidemiološke mjere, organizirati rekvizite, lokacije, ali nismo odustajali i uspjeli smo”, izjavili su iz Kedžinog tima za Dnevno.

Tijana je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2017.godine. Autorica glazbe i teksta za pjesmu je Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica u regiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

 “Aleksandra Milutinović je autorica koju izuzetno cijenim i s kojom sam oduvijek želio surađivati. Žena je to koja je napisala brojne kultne pjesme koje svi znamo i vjerujem da će tako biti i s ovom pjesmom. Pjesmu sam čuo prije točno godinu dana i vjerovao u nju od prvog slušanja. Odlična je u solo izvođenju , ali smo je čuli i kao duet. Znate da ja volim duete, posebno kada su žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom u pjevanju u pitanju, a Tijana je točno takva. Aleksandra je naše vokale savršeno složila i “Hram” je tu, ljubav ćete osjetiti na prvo slušanje” , rekao je  Kedžo.

“Pjesmu “Hram” zavoljela sam na prvo slušanje. Sretna sam što se dogodio duet sa Damirom. Oboje smo predstavljali svoje zemlje na Euroviziji, glasovno se izuzetno dobro slažemo, mislim da je odličan pjevač. Radujem se svakoj kvalitetnoj suradnji i jedva čekam da zajedno uživamo u reakcijama publike”, izjavila je Tijana.

Nakon samo jednog dana od objave spota, nanizali su se pozitivni komentari i pohvale na račun vokalnih sposobnosti ovih pjevača, kao i teksta pjesme. Isto tako, Youtuberi su primijetili kako bi ovaj dvojac bio zaista lijep par. S obzirom na to da je Tijana u sretnom braku navedeno je moguće samo u spotu.


Komentari