‘BILA SAM FRAPIRANA’: Marijanu šokirale riječi prodavačice u jednoj trgovini!

Marijana Batinić (Foto: Instagram/MarijanaBatinić)

Marijana Batinić, poznato voditeljsko lice RTL-a, u velikom je intervjuu za tportal otkrila kako je zamišljala majčinstvo dok još nije imala djece.

“Očekivala sam da će moje menadžerske sposobnosti doći do izražaja, da ću majčinstvo svladati kao od šale. Demantirala me prva besana noć… I prvo razbijeno koljeno. Majčinstvo je životni maraton, a ne utrka na sto metara, i nikad ne znaš što te čeka iza ugla”, kazala je Marijana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Voditeljica je ispričala kako su neke nepoznate osobe preispitivale njeno majčinstvo.

“Imala sam svakakvih situacija. Kako djecu baš i nisam htjela objavljivati po društvenim mrežama, mislila sam da tako šaljem pozitivnu poruku o čuvanju privatnosti svoje djece, da bi mi jednom prodavačica u trgovini rekla kako joj je žao što tako malo vremena provodim s djecom – jer ih nikad nema u mojim objavama. Bila sam frapirana. Ljudi vide sliku koju ostavljaš u javnosti, a poznate mame pokušavaju kreirati tu sliku na dnevnoj bazi, što često zna biti opterećujuće”, poručila je voditeljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Također, progovorila je o svom nastupu u showu ‘Masked Singer’, gdje se skrivala ispod maske ‘Licitarskog Srca’.

“Zabavljalo me to opravdano i legitimno laganje, pogotovo u početku, dok nitko nije ni pomišljao da sam to ja. Doduše, kad sam počela pjevati na hrvatskom, morala sam početi i muljati. Samo me moja starija kći Ena uhvatila u laži dok sam razgovarala s producenticom, ostali su možda sumnjali, ali nisu znali baš ništa. Divno mi je bilo svakodnevno pjevati s Markom Toljom, a on mi je kao pravi prijatelj pomogao da ne zvučim baš kao amater”, poručila je voditeljica.


Komentari