BILA JE NAJVRUĆA ZVIJEZDA HRVATSKE ESTRADE: Više ne živi od glazbe, evo kako izgleda i čime se bavi

Screenshot: YouTube

Sredinom devedesetih, Zagrepčanka Annamaria Đumbrek proslavila se na domaćoj glazbenoj sceni, i to zahvaljujući pamtljivim pjesmama, atraktivnom izgledu i vrućim spotovima. Poput mnogih dance zvijezda iz tog razdoblja, i ona je na vrhuncu popularnosti napustila karijeru pjevačice – 1999. godine preselila se u Italiju, u kojoj živi i radi, daleko od svjetla pozornice.

Te se godine, naime, zaljubila u talijanskog filozofa Lucea Valentinija. U braku su proveli trinaest godina i imaju sina Leonarda. Godine 2019. udala se za sedam godina mlađeg Alana Stocca, a osim braka i kćeri Virginije, veže ih i posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Anne / personal trainer (@missanne_fit)

Zajedno vode tri fitness projekta, a uspješni su i na Instagramu, na kojem atraktivnu Annamariju prati više od 109 tisuća ljudi. Prije petnaest godina počela je raditi kao instruktorica plesa oko šipke, pilatesa i body flyinga, a položila je i specijalizaciju za internacionalnog osobnog trenera.

Mnogi u Hrvatskoj ne znaju da je 2006. godine snimila album na engleskom jeziku ‘No Side Effect’ koji se dobro prodavao u Indiji. Pjevala je i u jazz bandu, ali nije mu se mogla ozbiljnije posvetiti zbog obitelji.

‘Zadnji put kad sam pjevala profesionalno, provela sam puno vremena izvan kuće snimajući i promovirajući zadnji album na Azijskom tržištu. Nakon što mi se rodio sin nisam više htjela provoditi puno vremena daleko od obitelji. I eto, fitness je pobijedio jer je bio jedna od mojih velikih strasti i za razliku od glazbene karijere, je mirniji i stabilniji kao ritam života’, izjavila je Annamaria za Večernji list.

Govoreći o danima slave, bivša pjevačica ističe da je za to vrijeme vežu predivne uspomene, a čvrsta prijateljstva s nekadašnjim pratećim plesačicama održava i danas: ‘Vidimo se svaki put kad sam u Zagrebu i ostale smo jako bliske i vezane zauvijek. Sad smo si vjenčane i krsne kume!’.Komentari