BIG BROTHER ROMANSA IMA DRUGU POZADINU: Nevjerojatno je što je zapravo spojilo Tinu i Darka (FOTO)

Instagram

Vjerojatno je postojala neka privlačnost između njih dvoje i donekle je jasno zašto je Tina privukla Darka jer je i sam rekao da voli takve djevojke, ali gotovo je (ne)jasno zašto je Tina osjetila privlačnost spram Darka.

Big Brother kao da nije ni prestao, a životi bivših stanara regionalnog showa su pod konstantnim povečalom. Slušali smo već svakojaka naklapanja o vezama i odnosima bivših sustanara, pisalo se i čitalo kako su Ervin i Barbara u vezi, pa onda da su Đorđe i Stefani u vezi, pa čak i Darko i Ervin, na koncu govorilo se i o vezi Tine i Darka.

Naravno, nitko zapravo nije očekivao niti pretpostavljao, a nije niti službeno potvrđeno, da je itko od spomenutih stanara u vezi, a ispostavilo se kako netko vjerojatno jest. Riječ je o vezi između Tine i Darka. Pobjednik BB-a bio je dosta blizak s Tinom u kući, ali ni ona ni on nisu pokazali u kući kako ima nečeg jačeg od prijateljstva. Iz kuće su izašli kao prijatelji, ali vani su se nastavili intenzivno družiti.

No, što je to zapravo toliko privuklo Tinu da zaboravi na sve što je govorila u kući o njima kao prijateljima, a na koncu i da zaboravi kako Darko voli “glupe plavuše”, te da je njoj samoj jednom prilikom u kući kazao da smatra da nije previše pametna zbog čega mu je sasula čašu vina u lice. OK, vjerojatno je postojala neka privlačnost između njih dvoje i donekle je jasno zašto je Tina privukla Darka jer je i sam rekao da voli takve djevojke, ali gotovo je (ne)jasno zašto je Tina osjetila privlačnost spram Darka. Ili voli da ju momci zovu glupom plavušom ili joj je ipak miliji odnedavno podeblji bankovni račun novog pobjednika BB-a.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

>>> U BIG BROTHERU SE RODILA I MUŠKA LJUBAV: Je li ovo dokaz da su njih dvojica u vezi? (FOTO)

>>> ZABORAVIO NA STEFFANI: Big Brother zavodnik ljubi bivšu ženu hrvatskog nogometaša (FOTO)

>>> MORATE ZNATI ZA NAJVEĆU BIG BROTHER PREVARU IKAD: Procurile najintrigantnije informacije do sada! (VIDEO)


Komentari