BEZ NATJECANJA! DRAMA PRIJE SAMOG IZBORA ZA MISS: Naša missica Ivona vraćena kući nakon četiri sata vožnje busom

Foto: Instagram

Ako ste mislili da je sama organizacija Europskog prvenstva u nogometu pomalo kaotična onda niste vidjeli izbor za Miss Europe.

Naime, uoči samog izbora koji se trebao održati u Beču dogodio se nevjerojatan obrat i to u trenutku kad je naša predstavnica, Sinjanka Ivona Vuković već bila na putu.

Ona je već krenula autobusom prema Beču, a nakon četiri sata vožnje stigla joj je nevjerojatna poruka. Na pola puta doznala je da svi njeni planovi u tom trenutku propadaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Vuković (@ivonavukovicc)

Sinjanka nas je protekle subote trebala predstavljati na izboru za Miss Europe u Beču, no zbog nedostatka radnih dozvola, do austrijske prijestolnice nije stigla.

“Polazak za Beč trebao je biti u četvrtak ujutro, međutim to jutro sam dobila poruku da je izbor otkazan i da se vraćamo kući zbog tehničkih problema”, rekla je Vuković za Slobodnu Dalmaciju koja je s pratnjom već stigla skoro do Zagreba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Vuković (@ivonavukovicc)

Izbor je otkazan u posljednji trenutak jer tvrtka koja je bila zadužena za opremu, rasvjetu i razglas nije dobila radnu dozvolu.

“Firma koja radi rasvjetu i ostale tehničke stvari je iz Srbije i bilo je dogovoreno da oprema može proći. Austrija je, naime, dopustila event i organizatoru koji nije iz Austrije”, rekao je Damir Puhalović, vlasnik agencije Royal models čiji je fotomodel trebao otputovati na izbor.

“Direkcija je rekla da će podmiriti sve troškove puta i ako su neke osobe ostale negdje na putu. Sve će biti odgođeno za mjesec, dva, dok se situacija ne sredi i posloži”, zaključila je mlada komercijalistica koja je na izborima ljepote osvojila već nekoliko titula: Lice godine Hrvatske, Best Model Hrvatske i Miss Adriatic Hrvatske.


Komentari