BEZ MESA, PRVOG PLESA I PRSTENJA! Supruga Mate Rimca otkrila detalje tajne svadbe: ‘Kod matičara je cijelo vrijeme bio na telefonu’

Foto: Pixsell

Nakon 17 godina poznanstva i sedam godina veze, domaći poduzetnik Mate Rimac i Katarina Lovrić nedavno su da intimnoj ceremoniji u Splitu izrekli sudbonosno da, a za Gloriju su otkrili detalje svog tajnog vjenčanja.

Svadba je organizirana 6. svibnja u popularnoj Vili Dalmacija, a mladenci su sada za spomenuti medij ispričali kako je izgledao njihov poseban dan.

“Marija Kelčec-Pester i njezin tim bili su zaduženi za organizaciju i mi se doista ni oko čega nismo morali brinuti. Jer, teško je uz dinamičan posao posvetiti se organizaciji fešte i postići da sve bude na svome mjestu. Datum smo odredili prije nekoliko mjeseci, a Mate je dva dana prije samog obreda trčao po odjeću. Kad smo pak potpisivali zapisnik kod matičara, cijelo je vrijeme bio na liniji sa suradnicima. Mislim da još ne zna ni koje sam prezime uzela”, rekla je Katarina.

Umjesto u subotu, sudbonosno “da” su izrekli u četvrtak i time proslavili i sedmu godišnjicu veze. A s obzirom na to da je Mate vegeterijanac – takav je bio i meni.

“Neki će reći: ‘Zamisli, svadba bez janjetine i pršuta!’. No, mi smo imali izvrstan vegetarijanski jelovnik za koji se pobrinuo Ivica Bućan. Guštali smo uz domaću i stranu glazbu, a prvog plesa i bacanja buketa od crvenih ruža, za koji sam se odlučila još u osnovnoj školi popunjavajući leksikon, nije bilo. Bila je to mala fešta s nama dragim ljudima, u krugu najuže familije i uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Najteže nam je bilo to što smo sa zabavom morali završiti već u 22 sata”, govori Katarina, koja je za svadbeni look odabrala bijeli kombinezon domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room. Mate je, pak, bio u plavim hlačama, bijeloj košulji bez kravate i bijelim “starkama”.

Kumovi su im bili dugogodišnji prijatelji Gordana i Marko te, kažu, njihova ljubimica Nala, kujica japanske pasmine akita inu.

Nisu imali ni vjenčano prstenje, ali trebali bi na crkvenom vjenčanju koje će, kako su pisali domaći mediji, vjerojatno biti u srpnju u Livnom.

Govorili su i o medenom mjesecu. “Otići ćemo na medeni mjesec, ali ne znam ni kad ni gdje. Samo da nekamo odemo. Naša zajednička putovanja su uvijek poslovna pa ću imati dobru izliku da medeni mjesec bude prvo putovanje koje neće imati veze s poslom”, rekla je Katarina te dodala kako su oko vjenčanja brzo postigli konsenzus.

“Postavljam si pitanje mogu li to uopće nazvati svadbom? Bez prvog plesa, prstenja, bacanja buketa, hlače umjesto haljine, obred u četvrtak, bez janjetine… Šalim se. Bilo je baš po našem guštu, kako smo i zamislili”, zaključuje Katarina.


Komentari