BESPLATAN RINGTONE KAO POKLON: Kantautori MALEK i Fitscho predstavljaju zajednički singl (VIDEO)

Osim ljubavi prema pjevanju i pisanju pjesama, MALEK gaji ljubav prema snimanju videa, montaži, fotografiji i slikarstvu.

MALEK je kantautor, koji je do sada objavio tri singla: Pogledaj, Vjetar i Autentičan. Sva tri singla ostvarila su emitiranje na radijskim postajama diljem Hrvatske, kao i top 5 pozicije na pojedinim top listama hrvatskih radio postaja.

Fitschi je ovo prvi službeni singl. Kantautori su se upoznali na MasterClassu suvremenog pjevanja Jacquesa Houdeka na Akademiji glazbene produkcije u Zagrebu.


MALEK je od najranije dobi pokazivao veliku ljubav prema glazbi. Tijekom osnovne škole upisuje i osnovnu glazbenu školu u kojoj pohađa satove glasovira.

Po završetku studija upisuje privatnu školu solo pjevanja u kojoj, uz tehniku, pohađa i satove solfeggia, korepeticije te višeglasnog pjevanja.

Vodeći se tezom da se kontinuirano valja usavršavati pohađa edukacijske programe vrhunskih inozemnih vokalnih mentora Lise Popeil i Guillerma Rozenthulera te upisuje i uspješno završava Master Class suvremenoga pjevanja Jacquesa Houdeka.

Bliski susret sa svijetom showbizza iskusio je tijekom rada u timu jednog od najvećih hrvatskih estradnih zvijezda, Tonyja Cetinskog. Osim ljubavi prema pjevanju i pisanju pjesama, MALEK gaji ljubav prema snimanju videa, montaži, fotografiji i slikarstvu.

Komentari