BEŠLAGIĆ SE OPROSTIO EMOTIVNOM PORUKOM: ‘Još dugo će odzvanjati u mojim mislima’

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Iznenadna smrt glumice Sanje Burić ražalostila je cijelu regiju. Burić nas je napustila u 48. godini, a od nje se oprostio i Enis Bešlagić. Njegova poruka dirnula je brojne druge kolege.

“Divno, dobro i veselo stvorenje. Od tvoje diplomske predstave u kojoj sam napravio prve svoje glumačke korake, pa sve do raznih snimanja i druženja. Samo tvoj topli osmijeh i pozitivna energija ostaje u sjećanju. “Gospodine foko, gospodine foko…” , je tekst iz te diplomske predstave kojom si me dozivala. Još dugo će odzvanjati u mojim mislima”, prisjetio se glumac i voditelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Enis Bešlagić?? (@beslagicenis_jedini_pravi)

“Do ponovnog susreta, divna Sanja”, poručio je emotivni Bešlagić i uz fotografiju Sanje stavio emotikon slomljenog srca.

Podsjetimo, bosanskohercegovačka glumica Sanja Burić preminula je u utorak u Sarajevu od posljedica moždanog udara, priopćili su sa Akademije scenskih umjetnosti za klix.ba. Bila je redovna profesorica na navedenoj Akademiji, a ostvarila je brojne uloge među kojima su neke od značajnijih one filmske i televizijske. Imali smo ju prilike vidjeti u “Kod amidže Idriza”, “Crna hronika”, “Na putu”, “Teško je biti fin”, “Pun mjesec” i dr.


Komentari