BEN AFFLECK OPTUŽIO MEDIJE ZA LAŽNE NATPISE: ‘Predstavili su me kao groznog muškarca koji ne poštuje svoju bivšu suprugu’

Foto: Twitter

Planetarno popularni američki glumac, Ben Affleck (49) tijekom gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela, izjavio je da su mu riječi iskrivljene prilikom zadnjeg intervjua te da se ispostavilo da kritizira bivšu suprugu s kojom je u braku 13 godina i s kojom dijeli skrbništvo s troje djece.

Naime, glumac je izjavio da su njegove riječi izvučene iz konteksta.

Podsjetimo, na pitanje voditelja Howarda Stana što bi se dogodilo da je ostao u braku s bivšom suprugom, glumac je tada izjavio slijedeće:

”Vjerovatno bih još uvijek pio. Počeo sam da pijem, jer sam bio zarobljen. Pomišljao sam kako ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan i nisam znao što raditi. I onda bih popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se nije pokazalo dobrim rješenjem”.

Foto: Twitter/kolaž

Affleck se sada nadovezao te optužio medije za lažne natpise pa priznao da ga je sve to jako uznemirilo.

“Nakon intervjua sam pomislio da je sve prošlo u najboljem redu. Puno smo pričali o mojoj obitelji, alkoholizmu, pravim problemima, kako biti odgovoran i pun ljubavi, kako radim s bivšom suprugom, kako sam ponosan na to kako zajedno odgajamo djecu, kako dajemo sve od sebe. Bio sam oduševljen kako je sve proteklo u emisiji i mislio sam da moram biti iskreniji i samokritičniji. A onda sam stigao doma i ugledao sve te odvratne natpise na Twitteru i zapitao se što se događa. Ja to nisam rekao na način koji su pisali, niti pomislio”.

“Predstavili su me kao groznog muškarca koji ne poštuje svoju bivšu suprugu. Ja nisam taj čovjek”, poručio je uvrijeđeni Affleck.

Inače, hollywoodski glumac je više puta odlazio na rehabilitaciju od ovisnosti o alkoholu i to 2001., 2017. i 2018. godine nakon razvoda s Garner.

Komentari