’BEJB, ZATO ŠTO TO NIJE ISTINA’ Hana je sigurna da Goran sve ovo radi zbog publiciteta ‘Ja imam dokaze!’

Foto: Instagram/Kolaž

Otkako su influencerica Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) prekinuli, drame i okršaji putem društvenih mreža između bivšeg para ne prestaju. Goran je priznao kako ima novu partnericu, a Hana ju je nedavno optužila da je kopira tako što je svojim pratiteljima dozvolila da je pitaju što god žele na Instagramu. Sada je to napravila i Hana.

Njezine su pratitelje zanimali detalji prekida s Jurenecom pa je jedan od njih pitao zašto je tek nedavno objavila da su prekinuli, kad se to dogodilo odavno. Hana je odgovorila kako to nije istina i objavila “screenshot” poruke koju joj je Goran navodno poslao na Valentinovo.

Foto: Screenshot

“Gujcek moj, želim ti sretno Valentinovo. Želim da znaš da mi jako fališ i da jako na tebe mislim. Nadam se da je to jedino Valentinovo koje ćemo bez drugoga provesti. Ljubim i mislim na tebe, evo ti jedna ruža, moja gico”, napisao joj je tada Goran i tepao joj.

Foto: Instagram/Screenshot

Dodala je kako se trudi i bori da se što bezbolnije nosi s čitavom situacijom te da joj je dosta da se oni njoj rugaju. Dodala je kako je Goran sve ovo napravio zbog publiciteta.

Foto: Instagram/Screenshot

“Samo što je želio poniziti mene, a spustio je sebe. Ja sam se samo izjasnila da sam stavila točku na odnos, a on je izašao u javnost s takvim lažima, a ja ću sada s dokazima”, napisala je. Za kraj, poručila je pratiteljima da je ona ta koja je ostavila Gorana, a ne obrnuto.

 


Komentari