BEBA JE ZAVRŠILA NA TESTIRANJU: Sinčić Maje Šuput rođen je prije redovnog termina, evo što kažu rezultati

Foto: Maja Šuput Instagram

Jedna od medijski najeksponiranijih trudnoća privela se kraju. Pjevačica Maja Šuput u 42. godini je postala majka, a sina je na svijet donijela U Klinici za porode u Petrovoj, carskim putem.

Kako pišu 24sata, beba je na Apgar testu koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet – dobila maksimalnu ocjenu.

Inače, dječačić je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama, a porod je nešto prije redovnog termina carskim rezom obavila dr. Velena Radošević.

No, ponosni roditelji još uvijek ne žele otkriti ime prinove.

Maja je nedavno podijelila na Instagramu kako njezin suprug Nenad Tatarinov (37) montira dječja kolica, a usput je otkrila da su se odlučili za ime dječaka.

“Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći”, napisala je Maja koja je već ranije rekla kako njezin sin neće imati domaće ni tradicionalno ime i objasnila je tada i zašto.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže ‘Nenad’. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?”, rekla je Maja u InMagazinu.

 


Komentari