‘BAŠ MI JE TO TREBALO’ Maja Milan inspirirala obožavatelje fotografijom prije gubitka kilograma

Foto: Maja Milan Instagram

Bivša kandidatkinja “Života na vagi” Maja Milan (25) pokazala je kako je izgledala prije gubitka kilograma. S obožavateljima je podijelila fotografiju u kupaćem kostimu i zaključila da se ne želi vraćati na staro.

Maja, sudionica pete sezone showa “zaradila” je više od 11 tisuća pratitelja na Instagramu. Pridružila se izazovu “pokaži mi fotografiju” gdje su je obožavatelji tražili da pokaže sliku sebe u kupaćem kostimu.

Maja se odlučila na fotografiju u ružičastom kupaćem kostimu, koja je snimljena 2019. godine dok se još borila s viškom kilograma. Slične je fotografije objavljivala i ranije.

Foto: Maja Milan Instagram

“Ovo su fotografije prije showa, inače moja oproštajna zabava. Tko bi rekao da je ovo prije samo šest mjeseci? Gledam ove fotografije i ne mogu vjerovati da sam ovo ja. Kako se čovjek brzo odvikne i navikne. Smiješno je kako tada nisam bila svjesna svoje veličine. Da se razumijemo, znala sam da sam pretila, zato sam se i prijavila u show, ali meni je to tada bilo normalno jer dugo vremena sam bila u tom tijelu i navikla sam se. Mislim da je to općenito problem pretilih ljudi koji dugo godina žive s kilogramima da nisu svjesni svoje veličine”, napisala je Maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Milan (@maja____milan)

Njezina objava je naišla na odobravanje obožavatelja koji su naveli da ih je potakla na transformaciju.

Foto: Maja Milan Instagram

“Kad vidim tvoj napredak to je stvarno veliki poticaj. Vidio sam te danas u novinama i baš mi je to trebalo jer sam odlučio smršaviti”, napisao je jedan obožavatelj.


Komentari