BARBARA ŠEGETIN POKAZALA DEČKA: Primjećujete li veliku promjenu od izlaska iz kuće?! (FOTO)

Screenshot

Barbara je svojom prošlom objavom na Instagramu zapalila obožavatelje.

Bivša stanarka Big Brother kuće na najbolji mogući način koristi svoju popularnost, svakoga dana društvene mreže obasipa fotografijama iz svog privatnog života i budi znatiželju kod svojih obožavatelja. Svojom prošlom objavom na Instagramu gotovo je zaludila obožavatelje. Na slici se vidi samo kako se Barbara drži s nepoznatim muškarcem za ruku, a u komentarima su pokrenute brojne rasprave koje su završavale zaključkom kako je riječ o Ervinu Mujakoviću. Neki su išli toliko daleko da su tvrdili kako je to Ervin jer čovjek na slici ima depilirane ruke baš kao i on jer je u nekoliko navrata kazao kako depilira sve pa i ruke.

Instagram
Instagram

Druga velika stvar koju nismo mogli ne primijetiti jesu Barbarina sve veća usta. Iako se danas gotovo sve može uvećati ili smanjiti uz pomoć računalnih programa, sumnjamo kako Barbara tako vješto retušira svoje usne na svakoj objavljenoj fotografiji.

To može značiti samo dvije stvari, ili je Barbara našla način kako da napuše usne za par brojeva više ili je opet posjetila plastičnog kirurga. Prosudite sami.

Instagram
Instagram

>>> BIG BROTHER ROMANSA IMA DRUGU POZADINU: Nevjerojatno je što je zapravo spojilo Tinu i Darka (FOTO)

>>> PLASTIČNE OPERACIJE PRETVORILE IH U NAKAZE? Ovo su najpoznatije balkanske plastičnjače (FOTO)

>>> MORATE ZNATI ZA NAJVEĆU BIG BROTHER PREVARU IKAD: Procurile najintrigantnije informacije do sada! (VIDEO)


Komentari