Barbara Kolar stala na kraj zlim jezicima i otkrila zašto je skinula toliko kila, a zna se i što misli o komentaru Jadranke Kosor

foto:Instagram

Jedna od omiljenih hrvatskih voditeljica Barbara Kolar izazvala je pravu lavinu komentara i kritika nakon što se u polufinalnoj emisiji showa ‘Zvijezde pjevaju’ pojavila u pripijenoj crnoj haljini s dubokim dekolteom. Pritom su se isticali komentari onih koji su se zgrozili nad njenim, kako smatraju, provokativnim lookom, a mnoge je zabrinula i njena (pre)vitka figura. Sada se 50-godišnja voditeljica u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju osvrnula na ‘rafale’ kritike i objasnila kako nije onakva kakvom ju javnost percipira, ali ikako je očekivala takvu reakciju javnosti.

‘Nisam baš mislila kako će se haljina i ono u njoj pretvoriti u nacionalno pitanje, no bilo mi je jasno kako je u pitanju polarizirajući izbor – nekome će biti najbolje ikad, drugima katastrofa neviđenih razmjera. I bi tako. Žao mi je što itko toliko uzima k srcu jedan radni kostim, ali ako živciranje oko moje pojave pomaže da se ta osoba barem nakratko manje uzrujava oko vlastita života – super’, kazala je, a komentar bivše premijerke Jadranke Kosor, koja je rekla kako je Barbarin izgled u polufinalnoj večeri bio tužan – ne uzima k srcu, baš kao ni ostale negativne komentare.

“Jednostavno zato što dobre stvari, iako ih je navodno u ravnopravnom omjeru, nemaju snagu loših. Dobro je nježno i plaho, zlo agresivno i nametljivo i uvijek dopire dalje i jače. A to što su me već vrijeđali u životu ne znači da sam oguglala”, priznala je.

“Devedeset posto članaka o meni objavljenih posljednjih mjeseci u naslovu ili prvoj rečenici ima riječi ‘nikad mršavija’. Čitajući to, ljudi zaključuju da sam luđakinja opsjednuta kilogramima koja se izgladnjuje do iznemoglosti, pa onda kreću komentari kako mi treba psihološka pomoć i kako šaljem krivu poruku mladim ženama. Da budem iskrena, ljetos sam imala nekoliko kilograma manje, ali to nije imalo veze s dijetom, nego s ovom stresnom godinom; neki su se propili, neki udebljali, a ja sam otkrila da se mogu živcirati toliko da izgubim apetit”, objasnila je i dodala kako ionako nikada nije bila kandidat za ‘Život na vagi’.


Komentari