Barbara Kolar otkrila veliku tajnu ‘nestašnog’ dekoltea: ‘Srećom, ništa se nije dogodilo’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Crna pripijena duga haljina koju je voditeljica Barbara Kolar odjenula za polufinale emisije “Zvijezde pjevaju”, bez imalo sumnja zasjenila je sve nastupe, što je očigledno predvidjela i sama voditeljica koja je uoči emitiranja na svojim Instagram profilu pratiteljima dala do znanja kako je sigurna da će se o ovom izdanju pisati.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Društvene mreže i danas žare od komentara, a odjevnu kombinaciju komentirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor koja nije bila baš oduševljena, što je riječju “tužno“. S druge strane, jednako kao i kritike nižu se i pohvalne, a Kolar se je povodom toga komentirala zašto je haljinu nazvala “nestašnom”.

“Igrom slučaja ovu haljinu brenda Solace London, u koju sam se na prvi pogled zaljubila, nabavili smo mjesec dana prije emisije. Međutim, nismo prije snimanja napravili “fitting”, tj. probu, pa kada je ono krenulo, shvatila sam da mi ne stoji više tako saliveno kao prije mjesec dana. Da li zbog vrste materijala koji se možda malo raširio prilagođavajući se tijelu ili zato što sam možda smršavjela još kilogram, dva, ali gornji dio počeo mi je lagano kliziti dolje. Srećom, ništa se nije dogodilo jer osim što naša publika bez sumnje nije naviknuta na takve provokacije, to nije ni moj stil”, ispričala je za Jutarnji voditeljica.

Na sreću, tijekom nastupa jednog pjevačkog pare Kolar su dočekale dvije krojačice koje su joj brzo suzile “nestašni” dio haljine.

“Ništa se na kraju nije dogodilo. I drago mi je ako je moj dekolte, iako tu baš nema nekog “materijala”, zabavio naciju. Jer, malo zabave u ova teška vremena stvarno nije na odmet”, našalila se Barbara.

Komentari