BARBARA KOLAR O JUČERAŠNJOJ NESREĆI: ‘Jedna je žena snimala čak 45 minuta moju nezgodu’

Foto: Instagram

Hrvatska televizijska voditeljica na HRT-u, Barbara Kolar (51) doživjela je sinoć prometnu nesreću u centru Zagreba svojim automobilom nakon što je upala u raskopane tramvajske tračnice. Ispričala je za Zagreb.info što se točno dogodilo.

“Vozila sam prijateljicu u hotelu Sheraton. Zaista obje imamo IQ iznad sobne temperature, ali dogodilo se da smo upale u raskopane radove dok nismo ni trepnule”, započela je voditeljica kroz smijeh koja nije zadobila nikakve tjelesne ozlijede tijekom nesreće.

Foto: Screenshot

“Moram priznati da me najviše oduševila velikodušna gesta ljudi iz prvog auta koji su vidjeli moju nesreću i priskočili mi odmah u pomoć. To su bila dva muškarca, a kasnije su njih čak šesterica pokušali podignuti auto. S druge strane, jedna žena je samo stajala nepomično te snimala punih 45 minuta moju nezgodu, zaista nevjerojatno”, dodala je.

Na pitanje kako joj se to dogodilo voditeljica je rekla da je presudio samo jedan ključni trenutak u kojemu je vozila odmah iza tramvaja pa je tramvaj djelomično pokrio rupu koju nije uspjela na vrijeme uočiti.

“Drago mi je da se dogodilo navečer kada je manja frekvencija auta, a ne preko dana kada je dosta prometno”, rekla je voditeljica koju smo pitali smatra li da bi signalizacija u prometu smanjila broj ovakvih nesreća koje se prečesto događaju.

“Mislim da se svakome može dogoditi, nije mi drago što se dogodilo, ali što možeš”, rekla je te otkrila da na koncu nije imala materijalnu štetu na automobilu te nije dobila nikakvu novčanu kaznu.

“Zaposlenik HAK-a mi je potvrdio da nisam kriva te je rekao da se to događa 500 puta dnevno. Također, pitao me smatram li da bi ugrađivanje ležećih policajca smanjio broj takvih nesreća, što me ugodno iznenadilo. Svakako mislim da bi to uvelike pomoglo ljudima da primjete na vrijeme da se izvode radovi na cesti pa bi samim time i broj ovakvih slučajeva bio znatno manji”, zaključila je Kolar te upozorila vozače “Pazite na rupe”.

Podršku joj je pružila prijateljica Petra Boić Petrač koja je s njom bila u automobilu u trenutku nezgode pa je objavila fotografiju na kojoj se druže na Pink Life eventu koji se održavao u Sheratonu, a voditeljica se zahvalila pa napisala: “Hvala na svemu što jesi”.

“Voljela bih napomenuti da nisam okusila kapi alkohola. Zaputila sam se obaviti još jednu obavezu i onda se dogodio cijeli nesretni scenarij”, dodala je Kolar.

Foto: Instagram


Komentari