BARBARA KOLAR IZGLEDA KAO DVADESETOGODIŠNJAKINJA: Podijelila fotografiju u badiću pa izazvala oduševljenje!

foto:Instagram

Popularna voditeljica Barbara Kolar otišla je na godišnji odmor u Grčku, i ne prestaje “častiti” svoje obožavatelje fotografijama s mora.

U slučaju Barbare Kolar, vrijedi poznata uzrečica “rekla-pa porekla”, jer je davnih voditeljskih dana tvrdila da nikad neće podijeliti fotografije u badiću s javnosti.

Nema sumnje da je prelijepa voditeljica gubitkom kilograma, postala još ljepša i zanosnija, pa je sve odlučila iznenaditi nesvakidašnjim potezom na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Na Instagram profilu voditeljica pozira u crnom kupaćem kostimu na kojoj se može primijetiti zavidna linija. Sjajna plava kosa, zanosan ten, i istrenirano tijelo rezultat su mukotrpnih dijeta i truda.

Komentari na njezin izgled su gotovo uvijek pohvalni, pa je u medijima često pitaju koja je tajna dijete kojom je uspjela postići ovako zavidan rezultat. U pregrštu komplimenata, ponekad se pojave i “zli jezici” koji tvrde da je ipak pretjerala s gubitkom kilograma.

Još jedna od fotografija s godišnjeg odmora, nastala je na plažama Grčke, a voditeljica izgleda filmski, pa bi neupućeni u najmanju ruku pretpostavili da se radi o dvadesetogodišnjakinji.

Foto: Instagram

Iako je tvrdila da nikad neće objavljivati svoje fotografije u bikiniju, poznatu voditeljicu je na promjenu mišljenja vjerojatno potaknuo gubitak kilograma. Od javnosti nikada nije skrivala da se borila sa dijetama, te da je njezin put do postignutog cilja bio iscrpljujući, te da bi neki na njezinom mjestu već davno odustali.

Na sreću mnogih, Kolar je pogazila riječ, a ove fotografije su dokaz da nikad nije izgleda bolje i zanosnije!

Foto: Instagram


Komentari