Bandići: Građani se poistovjećuju s gradonačelnikom

FOTO: zagreb.info

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić ima toliko snažan utjecaj na kulturu i identitet samo grada da i sami građani poprimaju neke od njegovih kvaliteta. Trenutačno su se u javnosti pojavile samo dvije od njegovih mnogih karakteristika glas i ime. Pošto se bliži Noć vještica možda se nađe osoba koja poprimi njegov izgled ili stil odijevanja.

 

Glas Bandića

Podsjetimo na mladića koji ne samo da je uspio poprimiti Bandićev glas, već je shvatio način na koji gradonačelnik razmišlja. Za kip dr. Franje Tuđmana, on bi čak i više potrošio na izgradnju kipa nego što je sam gradonačelnik.

(VIDEO) Smijeh do suza! Pogledajte kako ovaj mladić oponaša Bandića, identičan je

Ime Bandića

Dario Juriča, hrvatski redatelj koji je poprimio ima gradonačelnika ima samo pozitivna iskustva u Zagrebu.

Tko će pobijediti? Milan Bandić poziva Milana Bandića na sučeljavanje

Način rada

Milan Penava, imenjak Milana Bandića, iako nema njegovo potpuno ime poznaje način rada gradonačelnika. Za projekt Spomenika Domovini Zagreb će platiti 34,7 milijuna kuna, iako je iz prve za spomenik bilo planirano 21 milijun kuna.

Spomenik Domovini radi Bandićev kum i imenjak za ‘samo’ 13 milijuna kuna više

U SAD-u postoji tradicija maskiranja u osobe iz političkog svijeta. Popularnost tih maska pokazuje količina i raznovrsnost koja se nudi na portalima za dostavu. Prosječna cijena takvih maska se kreće oko 80 kn, ali kako bi se zadržao duh grada ovaj proizvod bi trebalo platiti 320 kn, s time da prodavač zadrži 80, te da se ostatak investira u logistiku.

tak uloži u logistiku.


Komentari