BALAŠEVIĆEVI STIHOVI NA BICEPSU: Sandi Cenov legendarnom kantautoru posvetio tetovažu

Foto: Sandi Cenov Instagram

Poznati pjevač Sandi Cenov (52) veliki je obožavatelj Đorđa Balaševića. Kako bi stihovi preminulog pjevača uvijek bili s njim, odlučio ih je istetovirati na ruku.

Sandi je na Instagramu podijelio fotografiju svoje tetovaže na lijevom ramenu. Istetovirao je Balaševićev stih “Ostaje mi to što se volimo” iz istoimene pjesme.

Foto: screenshot Instagram

“Ostaje mi to sto se volimo… Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam mjeri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim – ne mogu tu strašnu istinu odagnati iz glave. A što je još gore – ni iz srca…. I što sad!? Svirati i pjevati njegove pjesme…”, napisao je Sandi u opisu objave.

Najavio je da će u Instagram liveu u utorak pjevati Balaševićeve pjesme.

Prije nekoliko dana objavio je davno snimljenu zajedničku fotografiju s Balaševićem, snimljenu u studiju 2000. godine.

Foto: screenshot Instagram

“Kad odes… Kad te đavo isprati salajačkim sokakom…Ehhhh… Jako mi je teško pisati ovaj post, jer ovo me dotuklo. Korona, potres, a onda ode i đole…. Onako – bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obilježili moj život. Dublje od svih mojih idola iz djetinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A točno takav si bio i sam. Ako postoji neka utjeha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. Kakvi su to “dani lavova” bili… Tvoje riječi… I negdje u mom oku uvijek će se vidjeti trag tih dana, tih pjesama… Moja obrada “Lijepa Đokina kći”, suze u Oliverinim i tvojim očima na tu pjesmu, tvoja divna tumačenja nastanka nekih od najvećih pjesama s ovih prostora, a i tumačenja života općenito. Jednostavno, a tako mudro. Onako kako samo genij poput tebe zna. Tj. znao je…. Još se ne mirim s tim da te više nema i da nam samo pjesme ostaju. Ovo “samo” je uvjetno rečeno, jer to je opus, koji neće biti zaboravljen sve dok je nama nas, normalnih, koji smo te neizmjerno poštovali i voljeli…
Zbogom Đole…”, napisao je Sandi.

Sandi je ove godine sudjelovao na Dori s pjesmom “Kriv”. Završio je posljednji sa svega 7 bodova.


Komentari