Balaševićev sin ganuo objavom, boli gledati sliku iz obiteljskog doma na slavlju bez Đoleta

Goran Mehkek / CROPIX

Sin preminuloga pjevača Đorđa Balaševića ganuo je svojom objavom na Instagramu. Kako piše Story.hr, obitelj Balašević proslavila je prvu srpsku slavu bez glazbenika. Objavljene fotografije na spomenutoj mreži dirnule su brojne obožavatelje pokojnog glazbenika.

Aleksa je želio približiti svojim pratiteljima koliko mu nedostaje otac pa je objavio tri fotografije na kojima pale svijeću, dok na četvrtoj fotografiji svijeću on pali sam.

”Nikad bliži. Sretna krsna slava Sv. Jovan Krstitelj svima koji danas slave”, napisao je mladić uz fotografiju.

Foto: Instagram

Ostavio oproštajno pismo

Ove godine 19. veljače navršit će se godina dana otkako je Đorđe Balašević preminuo u novosadskoj bolnici. Umro je od posljedica koronavirusa. Iza sebe ostavio je brojne hitove i svoju ožalošćenu suprugu Oliveru, kćeri Jovanu i Jelenu te spomenutog sina Aleksu.

Jelena Balašević je prošle godine ispričala kako je njezin otac ostavio oproštajno pismo za obitelj u kojem je ostavio upute kako da se ponašaju kad njega više ne bude.

”Đole je na život gledao s puno humora. U jednoj rečenici te rasplače u drugoj te nasmije do suza. On je onog tamo studenog napisao nama jedno pismo, mail. Svima nama. Bez obzira na to što smo se viđali svakog dana, družili, čuli telefonom. Mislim da je imao pretpostavku da je ovo nešto što treba ostati zapisano”, ispričala je.

Provodimo što je želio

”U tom pismu je on, između svih ostalih stvari na koje nas upućuje, rekao i kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu, prema onom što će nas dočekati kada izmile miševi iz boce, kada počnu badavani mudrovati. I na ovo što se događa ovih dana, jedan plotun bljuvotina na obitelj. I na to nas je pripremio. Rekli smo da nećemo citirati ni jednu njegovu rečenicu, ali i to je rekao. Kako da se odnosimo prema njegovom djelu, prema onom što će ljudi od nas tražiti. Mi samo provodimo ono što je želio čovjek koji je nama ispunio sve želje dok je bio tu. Mi sad njemu ispunjavamo želju”, zaključila je.


Komentari