BACIO SE NA POSAO: Igor Kojić zapratio Severininu prijateljicu, a ona mu nije uzvratila

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Da nešto ne štima u braku Severine i Igora Kojića, ne kriju više ni oni sami. Tako su se prije nešto više od tjedan dana otpratili s Instagrama. Iako je bivši nogometaš dugo pratio isključivo svoju suprugu, sada se lista ljudi povećava iz dana u dan.

Od srpskih zvijezda, nogometnih ikona, pa sve do Severininih prijateljica, očigledno je da se Kojić bacio na posao. Iva Todorić jedan je od novijih profila koje prati, a zanimljivo, ona njemu nije uzvratila. Oduševljenje Zdravkom Mamićem, Igor nije mogao sakriti. Osim što ga je zapratio, napisao mu je i poduži hvalospjev iz kojeg je jasno da se divi bivšem čelniku Dinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Dok se Igor bavi Instagramom, Severina ponovno “žari i pali” na pozornici. Na Braču je odradila svoj prvi koncert i oduševila publiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, Kojić je zadnji put u Zagrebu viđen uoči Severinina rođendana u travnju. Nije joj čestitao, barem ne na društvenim mrežama, na kojima je dosta aktivan u posljednjih nekoliko mjeseci. No, nije samo sumnjičav zbog nedijeljenja fotografija putem Instagrama. Par već odavno nije viđen zajedno, a jedine informacije dao je Igorov otac Dragan Kojić Keba u prosincu prošle godine, kada je potvrdio da Severina u Beogradu nije bila već nekoliko mjeseci gdje Igor trenutno živi.


Komentari