AVIN OTAC JE LJUT! Ivica Karabatić otkrio slika li kćer u golišavim izdanjima: ‘Ako se može Jennifer Lopez skinuti…’

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Otac kontroverzne starlete Ave, Ivica Karabatić prije nekoliko je dana objavio provokativne golišave fotografije svoje kćeri i napisao “Ava najbolja”. No, nakon tog poteza počeli su se javljati mnogi koji su tvrdili da je nastran.

Ivica je potom otkrio kako se radi o fotografijama koje mu je Ava poslala s Korčule iz salona za uljepšavanje.

“Slike su prave, ali ja nisam slikava niti ja nju slikajem. Ako se može Jennifer Lopez skinuti u 50. godini, zašto ne bi mogla i Ava”, poručio je Ivica Karabatić za 24sata.

Otkrio je kako su ga komentari o nastranosti izludili. Tvrdi da mu je Ava rekla da stavi njezine fotke na društvenu mrežu, kako bi dobila više pratitelja na svom Instagramu.

“Ništa nastrano ni bolesno nije tu bilo. Slike nisam ja slikava iako protiv nagih fotografija nemam ništa”, objasnio je.

Za svoju kćer kaže da je “svoja i slobodna” i upravo joj se zato stalno nešto zamjera. Kaže i da se ona ne srame niti jedne svoje slike od rođenja, za razliku od nekih drugih Hrvatica.

“Ima puno navodnih ljepotica koje se srame svoje prošlosti koju žele zaboraviti, što je jako površno. Svatko ima svojih uspona i padova. Taj dan osjećala se malo lošije pa je napravila seksi fotografije. Ja sam čak i strog roditelj. Kroz školovanje se morao znati neki red. Druga je stvar što su ljudi danas isfrustrirani i površni”, napominje Ivica pa dodaje da je današnje društvo licemjerno i ima dvostruke standarde.

“Svi se slikavaju i šalju međusobno gole slike. Čim nekome kažeš dobar dan, on ti pošalje golu sliku. A kad se radi o nekom poznatom, onda se zgražavaju. Ako je netko visok, visok je, ima svoj stav”, zaključio je Ivica Karabatić pa dodao kako bi Ava sigurno pobijedila i na Dori, “ali nema mašineriju”.


Komentari