‘AVANTURA POČINJE’ Iva Majoli objavila detalje: Sve je spremno za veliki dan

Iva Majoli (Foto: Instagram)

Bivša tenisačica objavila je kako teku zadnje pripreme za njen veliki dan vjenčanja u Milanu. Sudeći po objavama Iva uživa u druženju s najmilijima, koji su pristigli u Milano kako bi joj bili potpora u najvažnijim trenucima.

Iva je na svom Instagramu objavila nekoliko detalja. Prvo je objavila Story s fotografijom na kojoj se vidi cipela, veliki buket bijelih ruža, umotan u bijeli papir s logom modne kuće Armani. Tu je i šampanjac sa dvije čaše, a pored cipele se nalazi uokvireni natpis “And so the adventure begins” – “Avantura počinje”.

Foto: Screenshot Instagram

Nedugo nakon toga, Ivina kuma objavila je fotografiju iz frizerskog salona, a koju je također podijelila i Iva, a tako je otkrila i kakvu će frizuru imati.

Foto: Screenshot Instagram

Za glamurozno vjenčanje spremna je i Borna Kotromanić koja je objavom na Instagramu dala do znanja da je spremna za vjenčanje i pokazala svoju raskošnu haljinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Podsjetimo, Iva Majoli udaje se za talijanskog poduzetnika Roberta Calegrija. Par će ostati živjeti u Milanu nakon svadbe jer je Iva nedavno otkrila da je zbog posla konstantno na relaciji Zagreb-Milano.


Komentari