Ava Karabatić nije ostala dužna: Poručila Cigiju da prestane biti iskompleksirana i depresivna osoba!

Instagram

Ava Karabatić oštro je odgovorila na provokacije Nevena Ciganovića. Te provokacije u prvom planu su bile upućene pjevačici Lidiji Bačić i okršaju koji je nedavno imala sa starijom gospođom koju je, kažu svjedoci, čak i fizički napala.

‘Lidija Bačić napala je moju mamu’: Zagrepčanka snimila nasrtaj bahate pjevačice

Na svom Instagram profilu Ava je tako pružila podršku Lidiji Bačić s kojom suosjeća, kako kaže, jer je i sama bila žrtva medijskog linča.

“Jadno je da svi napadaju Lidiju, a uopće nisu čuli njezinu stranu priče. To samo govori o karakteru pojedinca. Ja sam bila medijski linčovana i znam kako je to teško. Samo kad se sjetim da bi srušila crkvu sv. Donata i sagradila stariju, pa da bi na vjenčanjepozvala gospodina Youtuba jer taj čovjek zna sve pjesme itd.. stvarno je jadno koliko netko može podmetati laži, iskreno sad me ne boli to jer me nije briga što ljudi koje ja ne poznam misle o meni, ali u mlađim danima dok sam studirala, a svaki dan sam čitala podmetnute izjave to me mnogo bolilo” napisala je Ava.

Zatim se u drugom dijelu osvrnula i na prozivku Ciganovića, koji je podsjetimo u svojoj objavi napisao “Pitanje je tko će dostojno zauzeti njezino blogersko mjesto… jel Ava Karabatić možda?”, napisao je aludirajući na navodnu prekinutu suradnju Lidije Bačić i jednog portala za koji je pisala kolumnu.

Neven Ciganović se brutalno narugao Lidiji Bačić: ‘Ja sam iskreno još u šoku!’

“A što se tiče izjave @nevencigi samo ga moram ispraviti, s obzirom da imam autobiografiju i da sam napisala roman koji sad izlazi naravno da mogu postati blogerica, no ja to već i jesam. Baš sam prije par mjeseci objavila blog kako prestati biti iskompleksirana osoba i kako se riješiti depresije pa bi bilo dobro da baci oko malo”, poručila je Ava.

 


Komentari