Ava Karabatić iskreno progovorila o svojoj ovisnosti: ‘Takvo psihičko stanje poticalo me je na druželjubljivost’

Ava Karabatić (Foto: Instagram)

Svoje srce publici odlučila je otvoriti i poznata starleta Ava Karabatić koja je na blogu kojeg vodi progovorila o demonima ovisnosti s kojima se morala susresti.

“Kako god, poslije silnih razočarenja i svega, utjehu sam pronašla u alkoholu. Pila sam nonstop, baš sam bila ovisna. Kasnije sam dobila posao TV voditeljice na nacionalnoj televiziji. Tada je sve bilo dobro, ali problem nije nestao, i dalje sam pila. Kad govorim o alkoholu mislim na vino. Za vrijeme dok sam vodila emisiju, uvijek prije sam popila jedan mali pelinkovac, to mi je ok jer smatram da nije štetna mala količina alkohola koja stvara osjećaj opuštenosti, gubitak sramežljivosti. Takvo psihičko stanje poticalo me je na druželjubljivost i olakšavalo mi je bliskost s drugim ljudima, pred kamerama kada se osjeća toliki pritisak. Alkohol me oslobađao od osjećaja umora, iscrpljenosti, dosade te me dovodio u ugodna emocionalna stanja. To bi sve bilo dobro da sam ostala na umjerenoj dozi nekada, kao npr. čaša vina poslije ručka itd., Problem se dogodio kada sam se navukla previše”, napisala je Karabatić i tako opisala svoju ovisnost o alkoholu.

Starleta tvrdi kako već dva mjeseca nije popila ni kapi, a izgleda kako ju nije sram pričati o ovom problemu kojeg mnogi guraju pod tepih te je sama objasnila kako joj je želja da se i drugi počnu nositi s ovim problemom.


Komentari