Atraktivna brineta zamijenit će Barbaru Kolar na radiju: S Antene odlazi i još jedna poznata voditeljica!

Foto: Instagram

Krajem prošlog tjedna radijska voditeljica Barbara Kolar najavila je kako nakon dugih 12 godina odlazi s Antene Zagreb.

Vijest je rastužila brojne pratitelje i slušatelje.

“Nije nikakav specijalan razlog. Kad sam bila mlađa, mislila sam da ću svakih pet do deset godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali osim što sam završila jedan fakultet i cijeli život bavim se nečim drugim, nisam baš u životu napravila mnogo promjena. No, mislim da je nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki ”rebranding” okrenut mnogo mlađoj publici, shodno da možda i ja nekako malo promijenim eter”, rekla je Kolar.

No, sada se zna i tko će ju naslijediti. Riječ o pjevačici i glumici, Manueli Svorcan.

Ona se novim angažmanom pohvalila na Instagramu.

“IMAM TREMU! Slušamo se od 17 do 21 na Antena Zagreb i tako svaki radni dan! Woooohoooooo! Sretna kao malo prase! Ante Plećaš, ti preuzimaš ako padnem u nesvijest!” poručila je Manuela putem svog Instagrama.

Danas je stigla vijest i kako s Antene odlazi i Zlata Mück Sušec.

“Odoh i ja… Nakon uzbudljivih 12.5 godina vrijeme je da se krene. Bilo nam je lijepo i zabavno, puno smo se smijali, radili, malo i plakali, snimali, pjevali, učili, tresli se (od straha i treme 2008., od potresa 2020.), grlili se (dok se to još smjelo, a malo i kad se nije smjelo)… Bila je čast biti dio prvog formatiranog radija u Hrvatskoj. Učiti što je radio i kakav može biti. I koliko je sve lakše kad radiš s kolegama koji su zapravo prijatelji. Vrijeme je za neke nove izazove i, napokon, neradne vikende”, napisala je.


Komentari