Atletičarka Sandra Perković deaktivirala profil na Instagramu, otkrila je i zašto

Foto: Instagram

Pratitelje naše najuspješnije atletičarke Sandre Perković iznenadilo je kad su primijetili da je njezin profil nestao s Instagrama.

Kako Story.hr doznaje isprva se odlučila odreći ove društvene mreže samo u vrijeme korizme, no i nakon završetka korizme, Sandrin profil na Instagramu i dalje je ostao neaktivan.

Razlog tome su ozbiljne pripreme za nova natjecanja, treninzi dva do tri puta tjedno, a smatra i da joj Instagram općenito oduzima jako puno vremena, a trenutno je usredotočena isključivo na sportske uspjehe.

Podsjetimo, Sandra je u dugogodišnjoj vezi s trenerom Edisom Elkasevićem, a ona ne skriva kako joj je Edis desna ruka u svakom životnom segmentu.

‘Mislim da je naša dugogodišnja veza bez incidenata pokazala da smo jako dobar par i da jednostavno funkcioniramo. Edisa ne možeš ne voljeti. Velika je podrška, vođa na treningu, dobar trener i u svom je poslu veoma odgovoran, a opet samozatajan. Ja sam sportaš, promotor, lice koje mora biti viđeno, a on je, ajmo reći ‘čovjek iz sjene’ i toga se drži’, kazala je Storyu.

Komentari