Asju iz ‘Nevjere’ zaručnik je prevario s najboljom prijateljicom, a zbog skandala s narkoticima skoro je završila u zatvoru

Foto: Instagram

Postoje te neke uloge koje kao da su stvorene isključivo za pojedine glumce, a ako je suditi prema dogodovštinama iz njezinog privatnog života, čini se da je uloga Asje u turskoj uspješnici ‘Nevjera’, koja se trenutno emitira na Novoj TV, bila kreirana isključivo za 41-godišnju glumicu Cansu Dere.

Turkinja koju domaća publika pamti po ulogama u serijama ‘Sila’, ‘Sulejman Veličanstveni’ i ‘Ezel’, javnost intrigira svojom ljepotom, ali i burnim privatnim životom u kojemu se ponajviše ističu njezine nesretne ljubavne priče te skandal iz 2014. kada joj je prijetila zatvorska kazna zbog suradnje s narkodilerima. Naime, iako u ‘Nevjeri’ glumi prevarenu ženu koja je spremna na sve kako bi saznala tko je ljubavnica njenog supruga, ni veze u kojima je bila u stvarnom životu nisi ništa manje dramatične.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cansu Dere (@cansudere)

Jedan od najvećih udaraca na privatno polju dogodio joj se 2009. godine kada ju je tadašnji zaručnik, komičar Cem Yilmaz, ostavio jer se zaljubio u njezinu najbolju prijateljicu Ahu Yagtu s kojom je Cansu na početku karijere nosila modne revije. Za nju se vjenčao i s njom dobio dijete, no sreća nije potrajala ni tri godine. U konačnici, Cem se pokušao vratiti lijepoj Cansu, no glumica ga je odbila bez razmišljanja.

˝Tonula sam sve dublje u svoju depresiju˝

˝Danima sam plakala zbog toga. Bila sam izdana, povrijeđena i ništa me nije moglo razveseliti. Bila sam na dnu. Prijatelji su se trudili oko mene, stalno su me izvodili van, pokušavali nasmijati i oraspoložiti, ali ja sam tonula sve dublje u svoju depresiju˝, izjavila je svojedobno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cansu Dere (@cansudere)

Nažalost, ništa više sreće nije imala ni u ljubavi sa svojim menadžerom Cemom Aydinom kojoj je presudila njegova ljubavna afera s drugom ženom. ˝Hladna sam kao led i takva ću ostati. Neke stvari se ne tiču javnosti jer su privatne pa se tiču samo mene. Ne opravdavam se ni svojim roditeljima, neću ni drugima. Laž je toliko ružna osobina da ne želim imati lažljivca u svom životu. Zapravo, što brže izađe iz mog života, to bolje, bar po mom mišljenju˝, rekla je tada glumica koja je još uvijek u potrazi za srodnom dušom.

˝Ne opravdavam se ni svojim roditeljima, neću ni drugima˝

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cansu Dere (@cansudere)

Razočarenja i burni ljubavni odnosi ostavili su traga na bivšoj Miss Turske, koja se tom titulom okitila 2000. godine, pa se iz depresije u koju je pala odlučila liječiti tabletama koje je ilegalno nabavljala preko tadašnjeg kolege iz serije ‘Ezel’, glumca Kenana Imirzalioglua. Naime, on je 2014. godine osumnjičen za preprodaju droge jer je drugim glumcima prodavao kokain, ecstasy, marihuanu i lijekove. Cansu su tada povezali s njim jer su se svaki dan čuli telefonom, razgovori su im bili kratki i u šiframa, a nalazili su se na tajnim lokacijama.

Danas, osim što uživa u popularnosti koju joj je donijela gluma te ju se smatra jednom od najutjecajnijih osoba u Turskoj, iskreno priznaje i kako život pod povećalom javnosti nije niti malo jednostavan te bi ponekad voljela ipak više privatnosti i anonimnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cansu Dere (@cansudere)


Komentari